Основната идея при този проект за интериорен дизайн беше да се реновира изцяло апартамента. Той се намира в стара кооперация с градоред и с височина на тавана 3.2 м. Търси се нова и модерна визия. Проектът включва проектиране на днeвна, кухня, спалня, антре и баня. Апартаментът е в София.
В целия апартамент присъства лилавия цвят, така се получава обединение на всички помещения.
Дневна
В добрите стари апартаменти дневната е отделно помещение. А и тук, тази стая e доста голяма. Има възможност за голяма мека мебел и се получава много хубава зона за почивка и забавления. Мебелите са с изчистена визия и не се натрапват. Част от стаята трябваше да остане свободно за детски кът за игра. Получи се много просторно помещение.
Кухня
Кухнята е малка, но има всичко необходимо. Получи се двуредова кухня с интересен остров. Островът освен работна зона и е място за съхранение с шкафове. Намерихме място и за масата за хранене. Въпреки малкото пространство се справихме и резултата е наистина функционална кухня, на която не и липсва нищо.
Спалня
За спалнята е заложено на лилави стени и тъмен декор на мебелите с бял акцент. Централно място заема леглото, което има интересен дизайн. Под таблата на леглото има вградено осветление. Тук също е заложено на функционалността – има голям двукрилен гардероб с плъзгащи се врати и тоалетка с доста шкафове за съхранение необходимите неща в една спалня. На фона на лилавия цвят тъмните декори на мебелите изпъкват много добре.
Баня
Банята е в много светло лилаво. Заложено е на ръбатите форми, като търсехме пак контраст с мебелите. Шкафът за мивката е в тъмен декор, а самата мивка е бяла, бели са и декоративните рафтчета. Нишата зад вратата е обособена като зона за къпане и е отделена със стъклен параван. Душът е интересен, като по-голямата част е вграден, но рамото с главата се подават от стената.

Източник: INDESIGN
Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира даден продукт/фирма. Нямаме информация дали продуктът се продава на пазара. За повече информация посетете сайта на производителя

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.