Свързвате индустриалния стил с бетон, голи настилки и неутрални цветове? Тук обаче те са в комбинация със смели и изненадващи цветни акценти. На фона на циментовите стени, блестят експлозии в слънчево жълто, наситено синьо и дръзко топло оранжево.

Очаквано изложените на показ метални въздуховоди и тръби, осигуряват безспорния индустриален дух на апартамента. Съчетават се прекрасно със съвременни осветителни тела и мебели, които от своя страна помагат на пространството да бъде една идея по-стилно и модерно.

Индустриалният стил залага на големите просторни отворени площи. Именно поради тази причина, апартамента, който ще ви представим е тип студио. Стените са оставени на бетон, а таваните са високи. В къта, предвиден за всекидневна, откриваме двойка дивани със съвременен дизайн.

Единият е в така популярния напоследък цвят горчица, а другият в интересни нюанси на сивото. До масичката за кафе, виждаме и една малка помощна маса в ярко жълто, която е чудесен спояващ елемент за целия дизайн на къта.

Всекидневната прелива в малка кухня в стил индустриален шик. Тя разполага с мини бар за бързо хапване на крак.

Трапезария все пак има и е представена в зелено. Голяма правоъгълна маса е заобиколена от осем стола, а над тях са окачени супер футуристични лампиони, което засилва индустралното излъчване на целия кът за хранене.

Гърбът на кухненската част е облицован в бели фаянсови плочки до тавана. Една интересна идея е да се лишите от шкафове или рафтове по стените на кухнята.

Изчистеният им вид тук, карат инсталацията на аспиратора да изглежда като космически кораб. Индустриалната атмосфера е акцентирана и от металните плот, мивка и кухненски аксесоари.

Двете спални са в индустриален дух, но в напълно контрастиращ интериор. Едната е тъмна и загадъчна, а другата светла и просторна.

Детската стая е в по-мек вариант на индустриалното течение. Тук виждаме и ментово-зелени елементи, изненадващо оранжево и червено, които правят мястото живо и весело.

Източник:http://www.home-designing.com/two-industrial-style-homes-with-a-colourful-twist

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.