В очакване сме на топлите летните дни и емоции… Мечтаем си за басейни и за това събрахме 18 идеи за малък басейн, които ще превърнат вашия двор в чудесно място за релакс…

Винаги сме вярвали, че размерът наистина е относителен и това, което може да е богат дом за някои, може да изглежда скромен за други. Малък басейн към вашия заден двор ще ви позволи да се охладите в горещ летен ден и не е задължително да бъде предизвикателен и сложен, а резултатът ще ви остави учудени, тъй като ще откриете съвсем ново местенце за релакс и отмора само на няколко крачки от хола Всичко, от което се нуждаете, е малко изобретателност, интелигентно планиране и достатъчно пространство, за да се вместите един малък басейн.

Съвременно и семпло
Тъй като повечето модерни домове приемат семплия, изчистен дизайн с прави линии и кубични форми, управляващи интериора, пейзажът около къщата ви не трябва да бъде по-различен. Нека малкият басейн изглежда като продължение на дома. Въпреки че може да не се къпете в огромен басейн, класическият правоъгълен дизайн ще свърши работа и ще имате красив басейн в задния двор, дори и да е по-малък по размери. Правоъгълният, вграден басейн е класика, и можете да започнете с приблизителни размери 3 м. на 5.5 м.

идеи за малък басейнидеи за малък басейнидеи за малък басейнидеи за малък басейн

Влюбени в извивките…
Има много други опции, които надхвърлят класическия правоъгълник. Кръглите басейни, тези с дизайн на полукръг и тези с неправилни форми и извивки стават все по-популярни. Тези басейни, когато са комбинирани с естествен камък и балдахини, могат да имитират мечтаната тропическа атмосфера във вашия заден двор! Екзотичният дизайн заедно с невероятното осветление също ще ви помогне да игнорирате факта, че басейнът е сравнително малък.

идеи за малък басейнидеи за малък басейнидеи за малък басейнидеи за малък басейн

Почивка у дома
Не мислете само за малкия басейн, докато планирате задния двор. Помислете как се вписва в цялостния ви начин на живот и как стилът на басейна отразява този на самия дом. Помислете за обособяването на открито място за хранене или барбекю за някои страхотни семейни вечери. Малкият басейн определено ще превърне двора в много по-забележително място.

идеи за малък басейнидеи за малък басейнидеи за малък басейнидеи за малък басейнидеи за малък басейн

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.