Лофтовете са универсално решение на редица сложни проблеми свъразни с дизайна в интериора. В малките апартаменти те могат да разширят използваемото пространство. В луксозните домове те могат да осигурят игрива и младежка алтернатива на традиционните оформления. Разгледайте тези дизайнерски апартаменти и грабнете вдъхновение…

Стълбите в първият апартамент водят към тавана. Жълтата метална мрежа гарантира, че стълбището е естетично и приятно, така както и функционално. Същите телени екрани – този път в бяло – служат като табла за леглото. Декорацията в спалнята остава минималистична..

Красивата интериорна архитектура осигурява достатъчно визуална привлекателност, за да се намали нуждата от външна декорация, а нейните богати възможности за съхранение скриват всяко объркване – вдъхновяващо пространство за амбициозни минималисти.

Сега да разгледаме спалнята. Тя е достъпна от проста стълба, освобождавайки значително пространство. Малка дървена табла продължава естествената тема от основния етаж. Няма много място за мебели като странични маси или лампи, които да отклоняват от спокойния сън. Банята използва същите вертикални плочки като кухнята, уникална алтернатива на популярните днес плочки като от метрото…

В интериорите с отворено оформление те могат да осигурят уединение без нужда от вътрешни стени. Тази статия разглежда три стилни апартамента със завидна луксозни спални, всяка от които с уникален подход, отразяващ характера на техния интериор. 

Благодарение на великолепните прозорци и впечатляващата височина на тавана този дом не се чувства ограничаващ – но самият етаж е изненадващо компактен. Това жилищно пространство се стреми да създаде комфортна обстановка с креативни техники на оформление, включително скрита спалня на платформа близо до входа на апартамента.

Всекидневната и трапезарията споделят едно и също пространство в този дизайнерски апартамент. Стъклените стени позволяват на светлината да “залее” интериора. Вълнуващите мотиви и жълтите акценти привличат очите. Жълтата и сива тема обединява външния балкон с интериора.

Компактната кухня предлага няколко вдъхновяващи техники за спестяване на пространство, като например разгънатата работна маса и атрактивните отворени рафтове. Атрактивните прибори за хранене и съдове за готвене са задължителни, когато става дума за кухни с открито място за съхранение. Дори и дъските за рязане са красиви – и със сигурност ще се окажат полезни с наличието на тази билкова градина! Малки подробности като тези могат да направят всичко различно в подобен интериор като този.

 

 

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.