Дизайнерските идеи за интериора на малките домашни офиси могат да бъдат стилни, не само функционални. Обзаведен с вкус, дизайнът на малкия офис прави по-привлекателен целия дом  и осигурява чудесни места за работа вкъщи. Лъскавата колекция от модерни идеи за дизайн на малките домашни офиси, семпли и нескъпи офис мебели и декоративни аксесоари предлага големи вдъхновения за освежаване и озаряване на малкия офис или на кътовете, където децата учат.

Интересните и добре организирани офис дизайни, съвременни офис мебели и творчески декор създават модерно настроение в домовете и добавят индивидуалност на малките пространства като ги превръщат в чудесни места за работа и учене. Леките и светли цветове за стените са идеални за подчертаване малкия офис, като се използват офис мебели за пестене на място и такива с уникални декорации и ефективни осветителни тела.

интериор за малък офис

Светлите цветове, използвани за стените, като бледо бежово, бледосиньо, синкави и сиви тонове, светло зелено, са идеални за малките офиси. Необичайни стенни часовници, картини, фотографии или стенописи добавят на стената индивидуалност и правят малките офиси да изглеждат очарователни и модерни.

аксесоар за офис

Малки бюра и книжни лавици за спестяване на пространството изглеждат по-добре в домашните офиси. Компютърните бюра с рафтове са отлични за малки стаи, като предоставят големи пространства за съхранение. Трябва да се уверите, че всеки един от офис мебелите си пасват помежду си, както и с декоративните аксесоари по  цвят, стил, текстура или форма. Произволно избраните мебели и декоративни акценти изглеждат непривлекателни в малки пространства.

полици за офиса

Лампите и осветителните тела са много важни за удобството на малкия офис. Съвременните подови лампи или стойки за лампи може да изискват много място. Изберете компактни осветителни тела и украсете прозореца с прозрачни материи, които позволяват изобилие от слънчева светлина – така вашия малък офис ще бъде залян с поток от дневна светлина.

идеи за обзавеждане на офис

Декоративните аксесоари могат да внесат фантастична промяна в малките помещения. Малките офиси дават на хората свободата на персонализиране на вътрешно обзавеждане. Семейни снимки на стената или върху бюрото, картини или други произведения на изкуството, креативни стенни часовници и стайни растения, или ръчно изработени контейнери, са страхотни за обзавеждането на малкия офис.

Добавете и табло, на което да закачите снимки, които харесвате. Евтините декоративни аксесоари и малките стайни растения са всичко, което ви трябва за декорирането на малките пространства – те добавят привлекателност на малките офиси.

Интересната и приятна обстановка, модерните идеи за вътрешно обзавеждане и уникалните детайли, създават положителни промени в малки и големи стаи, подобряват на концентрацията на този, които работи в тях, а качеството на работата се повишава.

Вдъхновете се да приложите нашите предложения за интериор на малките домашни офиси. И не забравяйте, че красивият и функционален малък офис увеличава стойността на жилищата, прави хората по-щастливи и предоставя приятни места за обучение или работа в дома.

Източник: http://www.lushome.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.