Баните могат да поберат повече отколкото си представяте. Единственото, което ви трябва са малко рафтове, за да държите бъркотията под контрол.

Независимо от факта, че банята е едно от най-използваните помещения в дома, поддръжката и може лесно да бъде занемарена на фона на забързаният семеен живот и тя да се превърне в неорганизирано място. Независимо дали плувате в море от козметични продукти или сте претрупани с хавлии, нашите експерти ще ви помогнат да постигнете, онова балансирано спокойствие а няколко хитри идеи за рафтове. Ако сте почитател на изчистения стилен дизайн, сложете едва различими рафтове, тънки и в близък до стените нюанс. Така ще запазите естетиката на банята си.

Ако пък сте почитател на ретро стила, направете банята в романтично провинциален стил, рафтове в стил шаби шик биха били идеални за целта. Можете да монтирате шкафче със стъклена вратичка и неутрален гълъбово сив финиш. Флорални тапети и ретро закачалка биха го допълнили перфектно.

Ако искате да създадете по-смел дизайн, боядисайте лавиците в същия цвят като стените и ги използвайте като стая за експозиции. Тук например е изложена колекция от стари, сложно орнаментирани огледала, това спокойно могат да бъдат снимки в рамки например или колички. Кой казва, че рафтовете са еднотипни? Можете да се позабавлявате изработвайки рафтове с различна големина, форма и плътност и да ги монтирате по интригуващ начин. Малката баня също разполага с места за съхранение на вещи. В тази например има малък шкаф без лице, поставен точно до мивката. Така това са по скоро инсталация рафтове, които ще ви помогнат в малкото пространство да цари ред.

Таванските бани са с интересни архитектурни характеристики, скосени тавани, греди и прочие. Ето как да решите проблема със скосеният таван- отделни рафтове с нарастваща дължина, който освен че са отлични за съхранение са и крайно ефектни- сканди, семпъл декор. Вградените, зидани лавици или ниши от мозайка, създават много хомогенно усещане в банята. Наистина защо да спиране с пода? Ако малките разноцветни плочки ни правят щастливи, трябва да облицоваме и стените на банята си. Все пак те внасят онова спокойно натурално усещане, сякаш сме сред речни камъчета.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.