Направо нямаме търпение да вкопчим лапи в тези мебели и играчки за домашни любимци!
Ikea винаги са заемали специално място в живота ни. Защо? От къде да започнем? Мебели по джоба ви, кюфтенцата, готина дневна разходка и списъкът продължава. Скоро ще имате още една причина да обичате шведската марка, ще пусне на пазара мебели и играчки за косматите ни приятели. Колекцията им ще се казва “Lurving”, което в превод означава космат/пухкав и обещава да е много забавна за големи малки и космати. От стилни легла, през сакове за пътуване, пилони за острене на нокти,
възглавнички, това е положително страхотно. Тази къща за котки е сред любимите ни в колекцията.

Това стилно легло за домашни любимци пък, може да се обръща наопаки и се превръща в легло без странични прегради. Със изтънчен дизайн и монохроматична палитра (със запазената марка на фирмата да слага искрящ цветен акцент, случая зелено или оранжево), лесно ще съчетаете този пътнически сак за кучета и котки с любимият ви сканди-шик стил. Дните на мъчение да изкарате котката от кутията свършиха, защото този сак се отваря и от двете страни.

Измежду мебелите, Ikea предлагат и играчки, купи за хранене, нашийници и каишки. Вече сме възприели магазините им като единствена спирка за домашни потреби, но нещата стават все по-добри и по-добри. Преобразете крака на масата в острилка за нокти с помощта на това гениално приспособление с ленти велкро за захващане около почти всичко. А единственият недостатък на това сладко одеяло е, че не върви в
комплект с малкото кученце от снимката. Колекцията е в състояние да ви изуми и да задоволи всички ваши изисквания, е и на домашният ви любимец разбира се.
Въпреки че е вече на пазара в Япония, няма да е налична в Англия преди Март 2018. Това не ви пречи да набележите някои неща, които ще се впишат в уюта на дома.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.