Събрахме най-страхотните идеи за градински огради. Оградата важен елемент от двора на всяка къща. Оградата е „лицето“ на къщата – не забравяйте да я декорирате и с малко цветя и храсти. Друг нестандартен начин за нейната украса е да сложите съдове с цветя, те могат да бъдат стари кутии от боя, метални или пластмасови кофички, защо не и стари обувки или чанти.

img_0367

Каква да бъде оградата за вашата градина, така че личният ви живот да остане неприкосновен – това може да бъде трудно решение. Защото има толкова много и велики възможности за избор и дори специалистът градинар не може да направи избора вместо вас.

pis_gav__2_-_004outdoor-bathroom-1

градински оградиградински оградиградински оградиградински огради

Препоръчваме ви няколко варианти и стилове, които ще се впишат перфектно с вашите растения и цветя, но в крайна сметка вие трябва да направите окончателното решение. Ние смятаме, че ще помогнем като ви покажем тази колекция – най-добрите градински огради, на които попаднахме.

imgp0738

градински оградиimageградински огради

От огради в рустик стил до такива в по-съвременен стил – слагаме нашите градинарски ръкавици на една прекрасна селекция, така че нека да погледнем.

fb_img_1465476321806градински оградиградински оградиградински оградиградински огради

Рустик тухлени и каменни стени, ограда от рециклирано дърво или от бамбук? Изберете вашите любими и останете вдъхновени.

Източник: https://www.homify.co.uk/ideabooks/1680564/19-garden-fences-all-your-neighbours-will-want-to-copy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.