Ако апартаментът ви е със скромна площ и пространството ви е ограничено обзавеждането му винаги е предизвикателство. Добрата новина е, че дори в малкия дом, не е нужно да правите компромис  с интериорния стил или удобствата. Просто обзавеждайте умно и мислете креативно!

Сгъваемата маса, може да ви звучи като походна установка, нещо, което хората носят за къмпинг. Ще променим мнението ви, защото сгъваемата маса има съвсем ново лице!

Тя е дискретна и стилна, но безкрайно функционална. Освен функцията си на маса за хранене, тя може да изпълнява ролята на бюро в сгънато положение. Офисът у дома се помещава в трапезарията и това не бива да ви изненадва, защото в малкия дом всяко помещение трябва да е мултифункционално.

Сгъваемите маси са елегантно спасение в ограниченията на малкия дом. Предлагат се в различни размери и форми, както и с почти всякакъв дървен финиш.

Може да се спрете на правоъгълна маса, която е с нормален размер в разгънато положение. Трикът при тези маси, се крие в механизмът, който позволява на двете странични крила на масата да паднат от двете и страни. Това ще ви позволи да я използвате като бюро както и да я приберете в доста тясно пространство, при необходимост.

Някои от сгъваемите маси със падащи страници разполагат дори с шкаф.

Само защото е сгъваема, не означава, че масата ви не разполага с готино излъчване. Тази например, сякаш е изскочила от някоя ферма. Носи рустик излъчване и романтика в малкия дом.

Сгъваемата маса намира чудесно място в малката кухня. Тук нейната функционалност е от изключителна полза. Тази например е с изчистен дизайн и семпло излъчване. Съчетанието от два цвята и придават закачлив и весел вид.

Сгъваемата маса е на съвсем друго ниво в наши дни. Нуждата от все по-функционални мебели за малки домове и пространства, я изкара от графата скучна преносима мебел за пикник. Сега тя е пълноправен член от интериора на малкия апартамент и изглежда по-стилно от когато и да е!

Източник:http://www.home-designing.com/buy-drop-leaf-tables-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.