Интериорът на този апартамент е вдъхновен от азиатския минимализъм и шик! Използва приглушените дървесни тонове на светлата дървесина, за да оформи приятна и просторна всекидневна. Модерното пространство е обзаведено семпло, но азиатските влияния в елементите на дома, го правят интригуващ.

Целият му характер е в плъзгащите се декоративни паравани, фигури на Буда, поразителните арт инсталации в азиатски стил…всичко това му придава един неповторим характер.

Апартаментът е тип студио, с отворен план, което позволява на интериора да прелива от кът в кът. В интериорът се преплитат основно прасковени и лимонени нюанси.

Над компактния диван в неутрален цвят е окачена голяма картина в смели цветове, която подчертава  характера на всекидневната. Модерно кресло в същия прасковен оттенък я допълва по брилянтен, но дискретен начин. Декорът е завършен с малка кръгла масичка за кафе с интригуващ дизайн.

Кухнята и трапезарията в съседство, са в светли дървесни тонове. Мраморен бар, под красива бяла арка, е своеобразен разделител между кухнята и останалата площ на апартамента.

Спалнята е пленителна! Матракът е разположен в легло с рамка, сякаш е кацнал върху кадифена платформа. От едната му страна е разположена кръгла помощна маса в компанията на малко канапе под прозореца. От другата страна се намира компактно бюро с изчистени линии, а хитрият дизайн на настолната лампа, я прави супер функционална. Можете да я въртите и приближавате, защото все пак голямото огледало превръща бюрото в будоар за секунди.

Бижуто в спалнята е скрито в единият ъгъл на стаята! Стилен дървен гардероб със спотово осветление, стъклени врати и дизайн, в който просто да се влюбиш! Напълно в естетиката на азиатските нотки в интериора.

Напълно в азиатски дух и традиция, този дом предвижда и стая за гости. Втората спалня е със същия дизайн и изчистени линии. Матракът е качен на дървена платформа, тоалетката е от същата дървесина, а над нея кръгло огледало разчупва правите ъгли в интериора на стаята.

Азиатски шик, семпли декоративни решения и изчистен дизайн, правят интериора на този дом изключително пленителен.

Източник:http://www.home-designing.com/modern-interiors-flavoured-with-chic-asian-decor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.