Това е една наистина брилянтна и оригинална идея – използването на дънери като декорация за дома, тъй като нещата направени от истинска дървесина пасват изцяло на „провинциално-елегантния” стил. Ето няколко направи-си-сам украси, които можете да използвате, за собствения си дом.
Можете да използвате малко парче дърво,което сте намерили в парка или в близката гора; просто прикрепете няколко гвоздей кум него и то ще се превърне в прекрасна поставка за закачане на любимите Ви рамкирани картини или снимки.

Ke-sach-2
Друга добра идея е да използвате голям клон като закачалка за дрехи. Можете да прикрепите широкият и дълъг клон върху стената в коридора или в спалнята, поставете няколко закачалки и окачете дрехите си на тях.

Moc-treo-do-2
Нещо повече, ако разрежете хубав голям дънер на няколко части, в този случай четири, можете да направите красива рамка за огромното си огледало в спалнята, просто трябва четирите парчета да са сравнително еднакви,прикрепете ги едно за друго, за да се получи формата на рамка, след това поставете огледалото в рамката и цялата структура е готова за прикрепяне към стената.

Khung-guong
Освен това, можете да си измайсторите чудесни домашни декорации от дънери за спалнята, кухнята, дневната, антрето, коридора, стаята за децата или стаята за гости. Например, можете да изрежете дънера на по-малки парчета и да ги закрепите заедно във формата на голямо сърце. Поставете го на стената над леглото си в семейната спалня. Нещо повече, можете да прикрепите различни парчета от клони с корда, да ги украсите с мидени черупки събрани по плажа и да напишетe вдъхновяващи думи върху дървените дъски, като „любов“, „мир“, „емпатия“; тази украса ще се превърне в най-важната вещ във Вашия хол или стая за гости.

Driftwood-Heart
Не на последно място, отрязаните части от дънера могат да се превърнат в някои доста хубави рафтове за стаята на Вашето дете, тъй като то би могло да постави всички свои играчки, книги и аксесоари върху тях.
Накрая, дори можете да създадете часовник от дънер, просто вземете механизма от някой стар или счупен часовник, и го поставете върху парче от дънер или изработен от клони форма. Този часовник ще бъде доста полезна и оригинална декорация, която може да се постави на Вашата веранда или в хола и трапезарията.


Източник: http://beautyharmonylife.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.