Цялата Ви спалня може да бъде лесно преобразена и освежена с една обикновена табла, която добавяте към леглото си. В случай, че сте изненадани от това просто твърдение, по-добре разгледайте няколкото идеи за оригинални табли, предлагани в статията и със сигурност ще се убедите, че те наистина работят. Много е вероятно предложенията за дизайн на спалнята и на таблите, в частност, да Ви вдъхновят, разтърсят и развълнуват.
Както всички знаете табли те се предлагат на пазара в най-различни размери, материи и форми. Нещо повече, не само можете да си закупите прекрасни готови табли, които да съответства на интериора на стаята и най-важното на дизайна на леглото,но можете и да развихрите въображението си и да мечтаете наедро като импровизирате с идеите за табли, които биха впечатли дори и най-ексцентричния от приятелите и семейството Ви. Защо да не се повишите нивото на оригиналност в спалнята си с някои творчески и ярки/стойностни табла; няма граници за въображението Ви, знаете, нали?
1. Бежовата класическа табла е изработена от кожа и донапренен пълнеж, за да Ви предложи топлина, уют и комфорт съвпадайки изцяло с дизайна на интериора на Вашата спалня.

Headboards-ArchitectureArtDesigns-1
2. Таблите направени от дървени дъски предизвикват голям фурор сред любителите на минималистичния-дизайн; тези елементи за леглото са прости, но впечатляващи и много стилни, наистина.


3. Може да изберете дори цели дървени палета, когато проектирате оригиналната си таблата; просто сложете една или две (в зависимост от размера на леглото Ви) в изправено положение в най-горната част на леглото си и прикрепете палетите към стената; няма вероятност да паднат така или иначе след като ги притиснете с леглото.

Headboards-ArchitectureArtDesigns-2
4. Таблите за легло, направени от декоративни възглавнички, са доста оригинални и предпочитани от много двойки в днешно време; просто трябва да си купите или да направите сходни или различни възглавнички и да ги монтирате на стената една до друга, така че да се създаде правоъгълна табла, която да съвпада с размера на леглото, или дори може да е по-голяма от него.


5. Можете да пренесете оригиналността в спалнята на съвсем ново ниво, като инсталирате гребла рамо до рамо на стената зад леглото си; никой няма да има такава ексцентрична, но доста интересна и удобна табла в спалнята си.

Headboards-ArchitectureArtDesigns-6


Източник: http://beautyharmonylife.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.