Външните завеси правят „стаите” на открито изключително ярки, романтична, привлекателни и изпълнени със спокойствие. Всъщност всички външни завеси споделят една съществена роля разделят мястото и създават различни „стаи” на открито, където двойки или приятели могат да изживеят моментите заедно, докато слушат, да речем,подухващия вятър или песента на птичките. Нещо повече, на открито завесите могат да добавят изтънченост и уникалност на всяка веранда или тераса.
Ако живеете в близост до морето, можете да изберете няколко цветни завеси за Вашата веранда или градина, можете да разположите някакъв преносим навес и да закрепите завесите на него, така че когато имате нужда от уединение, завесите ще се спуснат и ще Ви позволят да прекарате известно време с партньора си под открито небе необезпокоявани от никого.
И все пак, ако планирате сватба или друго шумно парти, може би е най-добре, ако сглобите няколко преносими дървени беседтки, където можете да прикрепите бели завеси, които ще защитават хората от слънцето и дъжда, ако се случи да е дъждовен ден.
Освен това, ако сте любители на средиземномрския стил, можете да комбинирате бели и сини завеси, които да обгръщат, да кажем, Вашата веранда, където можете да прекарате време в четене на книга или наслаждавайки се на свежия въздух.
Не на последно място, бледосините завеси също са подходящи за Вашата лятна стая, в която стъклените врати са отворени през целия сезон и завесите са единственото нещо, което Ви предпазва от слънцето и вечерния бриз.


Източник: http://beautyharmonylife.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.