Най-добрите декорации и аксесоари за любители на гальовните котки! Ако и вие сте луди по  мъркащи домашни любимци, ви предлагаме едни от най-добрите декорации и аксесоари за любители.

Нощната светеща котка:

 

Искате нощна лампа с характер? Тази е във формата на коте, а деликатната бродерия по тялото и излъчва орнаментирана светлина, която наистина прави помещението магическо.

Ако търсите нощна лампа за детската стая, тази стилизирана светеща писана има седем различни режима на осветеност. Освен това, е проектирана така че децата лесно да могат да я местят, без опасност от нараняване.

Друг вариант са тези мини котета подредени в светещ герилянд, подходящ за всякакъв вид партита или добавяне на по-романтичен вайб в някое помещение.

Декорацийте за стена с котки са друг вариянт да наситите дома си с тяхното присъствие. С 3D принтовете за тапети, можете буквално да симулирате инвазия от сладки котета през някоя от стените вкъщи. Ако пък искате нещо по-умерено, изберете винилов принт с черни котки- играещи и скачащи, те ще усмихнат всяка стая по неповторим начин. А защо не картина?

Сложете на стената памучно пано с намръщено коте или надничащо през рамката черно такова, за да донесе късмет и развенчае митът за черната котка. 

Спалното бельо с котешки принт може да бъде забавно и стилно.  Не е задължително да ви помислят за самотна застаряваща хбавица, хранеща котките в квартала.

Текстилната котешка тема може да продължи и в банята. Тази весела цветна завеса за душ е супер функционална, непрозрачна и подходяща за пране в пералня. А в комбинация с постелката за мокри помещения, направо ще преобрази банята ви.

Любимият ни аксесоар са декоративните възглавнички- някои са с остроумни принтове, други с прелестни котета, а трети са направо в котешка форма.

Котка в коша за пране?! По скоро кош за пране във фомта на котка е друг забавен елемент за любителите.

Вариантите са безброй, а свежестта и уюта, който ще внесат в дома ви ще кара вас и гостите ви да се усмихват всеки път щом ги видите.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.