Да декорираш стая? Какво толкова ще кажете, но всъщност, декорацията на едно единствено помещение, е страхотна първа стъпка към цял интериорен проект.

И така, децата са обратно на училище, вие отново сте господар на дома, трескавото готвене приключи, вие изпитвате леко задоволство, че сте отново на работа и всеки си е получил подаръците! Грабвайте чаша горещо кафе и поемете на разходка из няколко прелестни интериора на стаи. Полезно да разгледаш как се справят професионалистите в дизайна на пространства, защото винаги вадят по някой коз от ръкава и изненадват с нещо семпло и лесно, което е всъщност гениално!

Райета! Любовта към райето е някак непреходна. Те дават толкова възможности, но едва ли ви е хрумвало да декорирате с тях тавана! Тапет в цветно райе, може да бъде комбиниран със стени във всеки цвят, участващ на в десена.

Една от ултимативно полезните идеи (нещо, което се завръща под прожекторите с пълна сила) е дървената ламперия. Не само ще имате естествен материал у дома, но и добра изолация. Тя предлага повърхност, която може да декорирате лесно- сложете дискретни закачалки например. Те успешно ще заместят „столът“ и ще ви осигурят възможност за закачане на халати, ризи…всичко което ви мързи да приберете. Вече се досещате, че ламперията е перфектна декорация за детската стая!


Следват няколко предложения за декорация на банята, защото банята също е част от дома ни! Дървото е приложим материал за баня, стига да няма много разплискване и водни забавления разбира се. Има богат избор водоустойчив дървен материал на пазара. Каквото и да изберете, припомняме, че дървото обича неутралните цветове, така че с който и неутрален нюанс да го комбинирате няма да сгрешите. Скептици сме единствено относно завръщането на бежовото в интериора, но кой знае… Дървен под или ламперия в бяло се съчетава перфектно с винтидж скринове и столове, стари огледала, тухлени стени или обикновени керамични плочки.

Запомнете, умната и стилна декорация на пространството може качествено да го преобрази, така че атмосферата на домът ви не е статична величина.

Източник: https://www.madaboutthehouse.com/monday-inspiration-beautiful-rooms/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.