Този цветен и шантав дом принадлежи на възрастна двойка! Да, странно или не в дома на баба и дядо е весело и шарено! Когато решили да се обърнат към дизайнери за обзавеждането на дома си, отхвърлили всичко конвенционално, което им било предложено от екипа. Дизайнерите от Art Group били изненадани от модерното мислене на възрастните си клиенти и ги послушали, когато двойката пожелала модерен, свеж даже новаторски подход в интериора. Така се ражда този цветен еклектичен интериор с много детайли, десени и шарки.

За да обслужи нуждите на семейството с много роднини, тяхната градска къща се нуждаела от сериозно зониране. Всяко поколение се нуждае от свой кът, но общата площ на всекидневната е предназначена за големи семейни сбирки и съвместни дейности. Това напълно съвпада с плана на собствениците, които се стремят да създадат притегателен център за цяла фамилия.

Няма как да съществува домашен уют без огнище. Именно поради тази причина камината заема централно място в хола. Специалните огнеопорни плочки в ментово зелено и бяло, добавят лек марокански вайб на цялото помещение. В съседство откриваме широкоекранен телевизор в бяла рамка, за да кореспондира с галерията от снимки на стената.

Местата за сядане и излежаване в този дом изобилстват и са доста комфортни. Дивани и фотьойли в бледо лилаво, златни метални щъркели, табуретки и столове в индустриален стил. Дамаската на меката мебел е плюш или кадифе, а цветовете са от неутрални до ярки нюанси от диско ерата.

В този интериор, всички замесени са търсили смели сблъсъци на цветове, епохи, текстури и стилове. Ще откриете рустик почерка в дървените открити рафтове и тухлените стени, малко бохо вайб лъха от зелените растения, клетките за птици, тъканите килимчета и другите етно елементи.

Понеже говорим за голяма площ и зони, всяка една от тях има свое собствено излъчване и цветна схема. Характера на зоните не е за сметка на комфорта или функционалността.

Източник:http://www.home-designing.com/quirky-colourful-interior-with-unique-lighting-schemes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.