Парите са доста важни в наши дни и тяхната липса прави доста хора тъжни понеже не могат да си позволят цветни, полезни и шикозни мебели за своите домове; всичко това, обаче, се променя революционно, тъй като хората могат да приложат техниките направи-си-сам върху дървени палети, които имат в задния си двор, в гаража или които могат да заемат от приятел или да си купят втора ръка. Дървените палети са лесни за съхранение и употреба, също така са устойчиви и гъвкави; въпреки че материалът вече е изрязан в определена форма тъй като палетите се състоят от тънки дълги дъски свързани в една структура, която се използва за позициониране и пренос на стоки; Вие можете да рециклирате и използвате повторно дървените палети и да им придадете каквато форма си пожелаете – задачата няма да е трудна за изпълнение и накрая Вие ще имате идеалната мебел, за която сте си мечтали.
В нашия случай, тази мебел е масичка за кафе направи-си-сам от пале в най-шикозния цвят – белия. Дори да не сте на ‘ ти’ с дърводелството, трябва просто да вложите позитивните си емоции и чувството си на удивление и така ще можете да създадете една истински евтина масичка с невероатна красота; на нея ще сервирате най-луксозните сезонни напитки и ще забавлявате гостите и най-близките си приятели с таланта и развинтеното си въображение.

pallet-coffee-table-11

Ако съчетаете Вашата направи-си-сам масичка за кафе от пале в бяло с някое ръчно изработено канапе от пале; и нещо повече, ако оборудвате спалнята си с едно или две нощни шкафчета от палета и легло и фотйойли от палета; ако поставите маса и столове от палета в кухнята, тогава ще можете да обзаведете целия си апартамент или къща с минимален бюджет и да ги направите истински уникални; накрая, но не на последно място ще покажете колко загрижени сте за околната среда, тъй като ще сте използвали рециклирани материали – какъв по-добър начин да се сдобиете с необходимите мебели за дома си, да избегнете прекалените разходи от семейния Ви бюджет и, едновременно с това, да заявите становището си що се отнася до нашата прекалено замърсена планета, да обърнете внимание на въглеродния отпечатък, за който през повечето време дори не ни е грижа. Ще бъдете очаровани да живеете в луксозен дом, който, обаче, знаете, че сте обзавели сам самички на възможно най-ниска цена и все пак по възможно най-добрия начин що се отнася до защитата на нашата грижовна майка Земя.

pallet-coffee-table-41 Но стига толкова за всички мебели в дома; време е да се обсъди най-луксозната мебел от всички във вашия дом-защитник на околната среда – Вашата направи-си-сам масичка за кафе в бяло. За да я направите възможно най-луксозна и очарователна трябва да се фокусирате върху направата й. Вземете палето, което вече сте си набавили, боядисайте го в прекрасния бял цвят, нанесете покритие и го оставете да изсъхне добре. След това може да поставите стъклото и сте почти готови; ще бъдете очаровани когато забележите, че тази кралска структура всъщност има доста място за съхранение на любимите Ви списания, вестници и книги; защо дори не оставите смарт телефона си, таблета или лаптопа Ви да се зареждат на отреденото им място на или под масичката. За да подсилите грациозния изглед на масичката за кафе, инсталирайте правилните крачета на Вашата масичка – могат да бъдат крачета с метални панти или колелца и така Вашата направи-си-сам масичка за кафе ще стане истински безупречна в дизайна си, който всъщност сте изработили самите Вие.
Разбира се, масичката, с която толкова се гордеете и сте изработили с двете си ръце, може да е във всеки един цвят, който пасва на мебелите във Вашия дом. Не е нужно да е бяла, обаче, този цвят някак си изглежда божествен и е символ на чистотата. И нещо повече, може да използвате бялото за основа и да добавите или комбинирате с един или два декоративни цвята. Зависи изцяло от Вас. Истински важно е, обаче, че имате еко масичка за кафе от рециклирани материали.

Източник: http://www.99pallets.com/pallet-tables/diy-pallet-coffee-table-in-white-color/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.