Изисканият и изтънчен интериор на този дом ще ви остави без дъх! Концепцията принадлежи на визионерите от дизайнерското студио Buro511. Тъмно дърво покрива стените на голямото отворено пространство и е съчетано със сурови бетонни акценти и черен мрамор. Въпреки че ви звучи мрачно, френските прозорци с двойна височина, осигуряват изобилие от светлина.

Освен слънчева светлина, огромните прозорци разкриват невероятна гледка към растящите наоколо борове в цялата им височина и величественост. Природната гледка навън е вдъхновила до голяма степен дизайнерите, да използват същата цветова гама в интериора. Дървената библиотека например, се издига величествено по височината на една от стените, а меката мебел срещу нея има такава притегателна сила, че няма да искате да си тръгнете от този дом! Отвореното бетонно огнище допринася за непринуденият и същевременно изискан уют в интериора!

Предимството на този дом е високият таван! Излъчването на тази индъстриал обща част е омекотено от дълбоките тъмни цветове и смелата дамаска на мебелите, а те изглеждат меки и плюшени, което кара помещението да изглежда обитаемо и уютно.

В съседство на богатя диван се намира трапезарията, която грее със своите столове в зелен плюш. Масата от сурово дърво, е в диалог с кухненския остров, а гледката към зелената трева в двора е като продължение на естествената тема. В края на този остров пък, откриваме малки саксии с билки, които осигуряват така нужната зеленина в помещението.

Кухнята е модулна, тъмна и обособена и от смяната на подовата настилка. Дървото сменя червеникавия оттенък с драматично черно в кухненския кът. Черни шкафове, мраморен гръб и плот в комбинация с вградени кухненски уреди, които са сякаш потънали в стената. Зад ъгъла на кухненския сектор, ще откриете още хладилници и скрити шкафове.

Индустриалната тема е продължена и в двете спални със силни акценти от бетон и дърво!

Насладете се на целия интериор в галерията ни!

Източник: http://www.home-designing.com/rich-exquisite-modern-rustic-home-interior

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.