Модните тенденции постоянно се менят, но някои неща в коледната украса остават неизменна част от празника. Например, начина по който ни кара да се чувстваме домашната камина- топло и уютно, коледното обещание да бъдем по-добри и щастливи, коледната украса и сладки. Предлагаме ви един малко по-различен прочит на коледната декорация у дома. Е, готови ли сте за Рустик Коледа? Ако отговорът е да, имаме няколко добри идеи, които даже можете да измайсторите сами или със семейството си!

Ако искате да усетите уюта на стила Рустик в декора, не е нужно да предекорирате целият си дом. Изберете по-еклектичен подход към стила, особено ако интериорът е по-съвременен и модерен.

Хартиеното коледно дърво е добър избор. Изберете дървен панел, на който да го залепите, така ще накарате десените в хартията да изпъкнат и да се откроят.

 

Ако сте ентусиасти и обичате да изработвате нови неща, опитайте моделиране с конци. Този невероятен елен е нещо красиво, което не изисква много усилия. Тази коледна декорация носи силен Рустик вайб и така характерната романтика за стила. Нужни са ви: парче дърво, лак за дърво, принтирана еленска глава за шаблон, няколко пирона, здрава връв и разбира се чук.

 

Ако имате останал паркет пък, може да превърнете част от него в красиво Рустик коледно дърво! Ако имате желание, може да боядисате елхата в традиционни коледни цветове за повече празнично настроение.

Шишарките са друг добър избор за Рустик коледна декорация у дома. Можете да превърнете всяка шишарка в малко коледно дърво, а за повече разкош им добавете златна боя или брокат!

Добра коледна декорация за маса, биха били няколко шишарки в комбинация с зелени клонки. Добавете и няколко ароматни свещи за максимален Рустик ефект!

Може да увиете няколко захарни пръчици в канап и да окичите коледното дърво с тях. Това ще му придаде онзи непринуден Рустик вайб, но не забравяйте да залепите стабилно двата края на канапа с пистолет за силикон или секундно лепило, за да не се размотаят ненадейно.

Разгледайте и останалите ни предложения и почерпете вдъхновение за вашата вълшебна коледна декорация в стил Рустик!

 

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.