Едно от нещата, които наистина правят Коледа специален празник (освен подаръците и лакомствата, разбира се) е възможността да украсим дома и офиса! Ако и вие сте от хората, които чакат този момент с нетърпение, сигурно вече сте се заровили в идеи и варианти за декорация. Ние също решихме да предложим една колекция от любими коледни декорации за стена. Те са лесно изпълними и доста изгодни финансово проекти, които ще преобразят празника.

Коледа е празник, който ни събъра заедно с роднини и приятели, и е важно да се чувстват топло посрещнати в дома ни. Това е добър повод за коледна декорация на входната врата или верандата.

Коледният венец, е друг носител на традиционния коледен дух! Можете да изработите такъв сами или да си купите един от онези, които се предлагат на пазара, те са най-различни стилово и като размер. Закачете го над камината или на таблата над спалнята, изглежда страшно празнично!

За истинските фенове на коледната декорация, един коледен кът, сигурно звучи приказно! Да, защо не направите малък коледен кът? Закачете коледен надпис, няколко тематични възглавнички, плетено одеяло, което да метнете отгоре, няколко празнични кутии за подаръци. Нека изглежда супер романтичен- като място, където Дядо Коледа би спрял за малко мляко и бисквитки!

Клонките иглолистна зеленина са нещо, което трябва да опитате в коледната декорация! Те моментално освежават стаята с естествения си зелен цвят- мигновен контраст в интериора! Освен това, наличието на смоли ги кара да издават онзи специфичен зимен аромат на борова гора. Начините да ги интегрирате в декора са многобройни и всеки един, води до свеж и празничен резултат!

Ако мразите бодличките на естествената борова украса, декорирайте с цвят от друг източник. Например, декоративните коледни възглавнички- просто великолепни и доста удобни, за да ги пренебрегнете тази Коледа!

Всякакви тематични надписи, плетива и картинки са добре дошли в коледния декор с подръчни материали! Семплата украса не е бедна на цветове и материали, напротив, често тя ви предизвиква и насърчава креативността ви!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.