Продължаваме с темата за бешешко патри, защото тя е извор на вдъхновение за декорация. След като си поговорихме, колко е важна храната и как да я поднесем, продължаваме смело с още съвети за бъдещите мами и техните приятели.

Дотук обсъдихме, какво можете да закупите като украса, а във втората част на статията ще споменем и „направи си сам“ проекти за бебешка украса.

Едно от нещата, което е лесно усъществимо е- декоративна завеса. След като изберете мястото за масата с десертите, можете да помислите за акцент, който да я изкара на преден план в помещението. Това може да е ръчно направена завеса от хартиени ленти. Трябва ви някоя друга ролка тънка цветна хартия, нарежете я на дълги ленти. Можете да ги усучете или да са в редуващи се цветове, може да се спрете на лъскава хартия с брокат. Имате широк избор! Закачете всяка лента за летвичка и я окачете зад масата със сладки. Можете също така, да замените лентите с герлянд от кръгчета в различен цвят, който да окачите по същия начин.

Друга идея е да направите цветя от салфетки в ярки цветове. Всеки от нас е правил хартиени цветя като малък, така че тук няма да навлизаме в подробности. Предимството на цветята- топки е, че може да ги окачите лесно на различна височина, ефектни са и са бърза украса за бебешко парти.

Ако се снабдите с тюл и искате да украсите за момичешко бебешко парти, имате най-силния коз! С розов тюл и сатенени панделки може да сътворите чудеса! Декорирайте плетената кошница за сладки и я превърнете в поличка за балерини или пък декорирайте отделни елементи с мини панделки от ластик и тюл. Което и да изберете ще изглежда феерично и деликатно.

За мамите, които чаката момчета пък, препоръчваме елегантната тема с папионки. Просто увийте приборите в хартиени папионки или направете герлянд от такива.

Друга забавна и универсална идея е да се снабдите с обикновени бебешки шишета. Сложете разноцветни сламки вместо бебероните и поднесете напитките на бебешкото парти в тематично бебешко шише!

Успех на всички решили да си устроят бебешко парти!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.