Не е нужно да се примирявате с неугледната подова настилка. Нека поговорим точно за нея, неспасяемият под у дома. По някаква причина, скриването му с килим не помага, а да го подмените изцяло е изключено, понеже сте под наем или нямате бюджета за тази цел. Точно по тази причина събрахме предложенията за умело маскиране на неприятна подова настилка, без това да ви разори. Ето ги и нашите предложения!

 

Оцветете пода си

Новина! Самозалепващото се фолио имитиращо фаянс, вече не е грозното пате на пазара. Благодарение на последните иновации в печатането на щампи върху различни повърхности, вече имаме винил, който да залепим направо на пода. Изберете винил имитация на марокански фаянс, отлепете и поправете всеки неприветлив под. Важно е да спазвате някои правила, за да постигнете добри резултати: винаги лепете върху чисти повърхности; погрижете се повърхността да е изравнена, когато лепите. Но, подходящо ли е това решение и решение ли е за помещения с по-натоварен трафик?  Отговорът е да! Фолиото за което става въпрос е първоначално разработено за промишлени настилки, водоустойчиво е и много издръжливо.

Сложете балатум

Не можете да си позволите мраморен под- имитирайте го. Всякакви разновидности, много успешна имитация на материал. Другият плюс е, че се чисти лесно и не се хлъзга. Дори в мокрите помещения, балатумът може да е решение, скрийте захабените плочки и банята ви ще светне като нова.

Когато работите в такива помещения е добре да използвате хидроизолационни залепващи смеси за балатума, за да предотвратите появата на мухъл и влага.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.