Грабнете тези 5 начина за декорация с цветя! В тази статия сме подбрали няколко прекрасни автора, които имат какво да ви кажат. Автори на книгата “градска джунгла” невероятен гид към декорирането с цветя. В съставянето и участват и 18 блогъра, които участват с идеи как да се грижим за растенията и как да ги разположим у дома. Книгата е наситена с множество “направи си сам” варианти. Ето някои от любимите ни фотографии и съвети от “ Градска джунгла”.

Въздушно и закачливо

Аранжировката на този френски блогър от Тулуза включва очарователни саксии с киселец и пилея, които висят измежду всички други зелени красоти в този ботанически ъгъл.

Съчетайте различни саксии

Датският блогър Мари Хесел, полива цветята в коридора си. Тя споделя, че обича да смесва винтидж саксии с модерни такива, като добавя личен стил с някои изработени от нея саксии.

Пред прозореца

Блогър от Истанбул, който има цветарски магазин, е успяла да направи уникална селекция цветя и у дома. Еклектичният микс от растения от различни видове и размери, като например тези увивни цветя в студиото и, представят страхотен начин за декорация, в случай че помещението ви е прекалено малко за по-големи растения.

Съчетайте цветя и картини с цветя

Това е кадър от домашен офис на блогър от Хайделберг. Както виждате има доста скандинавско влияние в интериора миксирано с етно елементи. Идеята тук е да смесите жива и не жива природа като декор. Просто изберете няколко интересни ботанически примера, сложете ги в рамка и ги окачете над, и около, стайните си цветя.

Изберете не токсични растения за детската стая

Немски блогър слага няколко саксии между плюшените играчки на децата си. Естественият ви избор трябва да изключва упойващи цветя, такива с бодли и кактуси. Те могат да бъдат дори опасни, особено ако детето ви сега прохожда.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.