Тази градска къща в индустриален стил е ситуирана в Минск и е 151 кв.м чист модерен стил разположен в два етажа. По проект на дизайнерите от VAE, интериорът е изнесен посредством метални и бетонни индустриални нотки, омекотени от богатото присъствие на дървесни тонове. Палитрата тук е зелено-сива и голяма част от зеленината идва от големите листа на саксийните растения, което добавя един доста релаксиращ вайб в целия интериор. Този дом е много приветлив, независимо от индъстръл влиянието в дизайна. Това се дължи предимно на подбора на дамаски, меки на вид и допир и интересните решения в подбора на десени, понякога силни като въздействие. Направете една обиколка из това жилище и откраднете вдъхновение за вашия дом.

В общата част на всекидневната, сив диван обединява интериора, като кореспондира с открития бетонен вид на прилежащата стена. Въпреки скромният и изчистен дизайн на дивана, той изглежда доста комфортен заради меките интериорни възглавници върху него. Те са и първата поява на тюркоазено зелено като цветен акцент, тази  цветова тема може да се проследи чак до трапезарията, намираща се срещуположно. Под стълбищното пространство е приютило голям фото тапет, който напомня плакат и добавя интересна нотка в цялата стая.

Масичката за кафе е с геометрична черна рамка, която допълва интериорно с индустриалният стил на парапета и стълбището. Свежият зелен елемент тук е представен от декоративна ваза с папратови клонки. Стълбите са от необработено дърво и са своеобразно продължение на пода.

Осветлението е с много индъстръл вайб. То представлява малки черни фенери, които са окачени на метална конструкция на тавана, минаваща през цялата къща. Напомня усещане за сцена и осигурява доста добра осветеност и усещане за простор в комбинация с високите прозорци на този дом.

В трапезарията откриваме правоъгълна дървена маса и столове в комбинация от стилове. Като тези с висока облегалка продължават тюркоазената тема от всекидневната и са допълнени от още едно стайно растение, което краси масата.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.