Скандинавският стил не е синоним на ярки цветове. Изложени тухли в червено и сиво, бели френски прозорци и мебели от светло дърво са характерни за стила. Разгледайте тези три скандинавски пастелни интериора, които със сигурност ще ви вдъхновят!

Искате ли диван в бебешко розово? Съчетайте го с грахово зелена масичка, потопете стаята в завеси от шифон и добавете монохромни аксесоари. Да обичаш смело оформена стена? Двойка от вашите поклаки с падащи пастели и леко оцветено дърво. Боядисайте в пастел стените! Грабнете свежо пастелно настроение и останете вдъхновени.

С помощта на пръски в бебешко розово, сиво или бяло – всеки цветен елемент изненадва, като се простира отвъд очакванията на очите. В хола триъгълен модел образува килим на пода. Имаме смесица от шарени възглавници и декоративни чинии, темата се простира и се пречупва от поразителната снимка на жена в рокля. Обикновени скандинавски мебели – две кръгли маси за кафе и дървени аксесоари в пастелни цветове. Два мини кактуса и дървета в саксии “инжектират” природата в този дом. От дивана се вижда различен изглед. Разчупвайки бялото на кухнята и стената на телевизора, дървеният вход, боядисан в ментово зелено, води до семпла входна врата. В кухнята белият френски прозорец отваря пространството, докато бялата маса за хранене гарантира, че светлината не е пречка.

Мария Антоанета и Фрида Кало присъстват в това пастелно жилище, което е смесица от цветни стени и по-мътни предложения. Отдясно големите плъзгащи се врати се отварят към балкона. Към другия ъгъл се изправяме пред красиво интегрирана и недвусмислена скандинавска трапезария. Черните, белите и дървените столове в скандинавски стил обавят фокусна точка, която не е твърде натрапваща се. Интериорните растения под формата на големи саксийни дървета, пръски от папрати, мъхове и кактуси, свързват помещението, докато куп стъклени и глинени буркани представляват основният елемент за масата. Бързо завъртане зад ъгъла разкрива тихата и традиционна скандинавска кухня. Отделно от цветната основна площ, кухнята заема две стени.

 

Светъл, ярък и замечтан – този последен интериор използва смели шарки. Блестящ дървен под грабва нашия интерес със зигзагообразни детайли. Почти скрити от въздействието на околните бели стени, два правоъгълни арки създават лесен поток през пространството.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.