Кухненското осветление изисква внимателна преценка на две цели. В идеалния случай, лампите трябва да осветяват работните повърхности, където можете да провеждат повече от подготовката на храната, и същевременно трябва да осигурят приятна атмосфера по време на вечеря или пък следвечерните часове. Висящи лампи попълват специалната роля в кухнята, в допълнение към двете изисквания, споменати по-рано – кухненските “висулки” са предпочитан избор за декораторите, които искат да направят едно творческо изявление в иначе утилитарното пространство, като запълнят на празнотата между плотовете и тавана с окачени произведения на изкуството.

висящи лампи

висящи лампи

висящи лампи

Ако търсите  вдъхновение за кухня, тази публикация-гид за модерно осветление може да ви помогне!

висящи лампи

висящи лампи

висящи лампи

Използването на материали като месинг и мед при осветителните тела се е превърнала изключително популярна тенденция осветление. Висящите светлини са с класически форма, но със съвременна нагласа.

висящи лампи

висящи лампи

висящи лампи

В помещения с високи тавани си заслужава да се направи изявление с разкошно осветление. Дългите и драматични висулки трансформират празното пространство в изкуство. А защо не заложите на осветителни тела, които изпускат нежно и топло качество на светлина и напомнят на свещи…

висящи лампи

висящи лампи

висящи лампи

Източник: www.home-designing.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.