Искате да разнообразите вашата спалня с креативна закачалка за дрехи, на която да ги окачите и да им се любувате? Прочетете до край тази “направи си сам” идея и се захващайте за работа!
Това е най-лесната и най-проста поставка за дрехи, която можете да си представите – това е основно е само една рамка, която се обляга на стената.
И изненадващо се оказва по-здрава, отколкото си мислите, че ще бъде, а също така е много лесно и да се демонтира и премести другаде.

минималистична закачалка за стена

Какво ще ви трябва:
2 тръби с дължина по 2 метра
2 тръби с дължина 1 метър
4 тройни водни “връзки” за водопроводни тръби
1 ролка здраво тиксо

креативна закачалка за дрехи

Поставете дългите тръби върху стената под наклон. (Тези на снимката са на около 75 cm от стената.) Изглеждат наистина далеч, но колкото повече ги накланяте, толкова по-здрава ще бъде вашата закачалка.
Сложете я на височина, така че да не се докосва до стената, както е показано на снимката и маркирайте тази точка на тръбата. Това е височината, на която ще се постави хоризонтална тръба.
Сложете здраво тиксо около мястото, което маркирахте преди т. 3. Това ще направи тръбата по-дебела и ще се предотврати плъзгането надолу. Уверете се, че тройната връзка е поставена на точно същата височина на двете дълги тръби. Ако не, то закачалката ще се окаже нестабилна.
След като сте поставили всички четири връзки, можете да съберете поставката чрез свързване на дългите тръби с късите хоризонтални в средата.
По желание можете да поставите два винта в пода, на които да сложите тръбите, за да ги предпазите от движение.

Харесахте ли тази идея за зашеметяваща, креативна и същевременно семпла закачалка от водопроводни тръби? Бъдете вдъхновени и се залавяйте за работа!

Източник: http://love-aesthetics.blogspot.bg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.