Вече сме на романтична вълна! Представяме ви романтична рустик къща с леки провансалски акценти, разположена не във Франция или Италия, както бихте си помислили, а в Полша. Дизайнът ѝ демонстрира безгрижен начин на живот, където всеки елемент създадава усещане за непринудена среда, уют и спокойствие. Рустик стилът се комбинира отлично с всеки друг стил. Той е идеален за всеки дом – от къщи на брега на морето до минималистични градски къщи. Той е много интересен и внася топлота в дома.

Цветовете, използвани в усамотената и романтична вила, са натурални и пастелни – бледо синьо, розово, лилаво, жълто, бежово и бяло. Тези цветове са неангажиращи, релаксиращи и семпли. Точно такива са и цветовете на 2016г. които специалистите ни съветват да използваме в декорацията на жилищните пространства.

Всекидневната е светла и приветлива, а гредите на тавана са наистина автентични. Използването на ретро акценти е много симпатично. Използвани са и златни акценти, които също са много актуални за интериора през тази година. Всички тези акценти са съчетани невероятно! А стълбите, опрени на стените, са използвани като част от декорацията в рустикален стил. От всекидневната преминаваме директно към трапезарията и кухнята. Трапезарията освен за хранене, е истинско място и за празненства! Тези закачливи гирлянди създават игривост и непринуденост. Трапезарните столове са удобни с тези меки възглавнички, а къдричките им са наистина романтични. Кухненските шкафове са бели, а плотът от естествено дърво – спомняте ли си, че това е друга от тенденциите за тази година – а именно използването на естествени материали в интериора.

Тази малка романтична рустик къща е скрита в зелена гора, а дворът ѝ ни кара да мечтаем за летни вечери на открито. Ще пием ягодова лимонада и ще хапваме ягодов кейк. Градинските столове, разбира се, също са в пастелни цветове.

Наистина няма нищо друго, което да ни накара да се почувстваме по-уютно и романтично от комбинацията на цветни елементи и рустик акценти в една романтична рустик къща като тази!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.