Апартаментите с голяма тераса са основен лукс в оживения, тесен свят. Повечето обитатели смятат за късмет, ако получат балкон, на който да сложат един стол. Независимо дали имате широка открита тераса на приземния етаж или достъп до тераса на покрива, ваша отговорност е да използвате пространството разумно.

тераса

тераса

тераса

тераса

Така че, когато започнете да мислите какви са нуждите за терасата в апартамента, имайте предвид тези четири неща: жилищна площ, трапезария, градина и възможности за настаняване. Ако сте взели тези четири неща под внимание, когато започнете да декорирате открито пространство, то вие със сигурност ще създадете една чудесна и неповторима тераса, която ще бъде рай за вас, вашето семейство и вашите приятели.

тераса

тераса

тераса

Използвайте пространството на вашата тераса, за да го превърне в открит хол. Инвестирайте в градинска мебел или изградете своя собствена, но поне трябва да имате един диван и масичка за кафе.

тераса

тераса30

тераса

тераса

тераса

Няма нищо по-приятно от това да се прибереш у дома след дълъг ден на работа и навън да има една голяма салата и чаша вино за вечеря в сиянието на златния залез. Очевидно е, че ще се наложи да имате зона за хранене, за да се случи това. На дълга маса с пейки ще се настанят най-много хора, и то със стил. След това просто окачете низ светлини и сте всичко е готово за прекрасни летни партита.

тераса

тераса

тераса

тераса

Можете да превърнете вашата тераса в такова пространството, че времето, прекарано там да чувствате като истинско бягство от оживените улици и шумни съседи. Най-лесният начин да направите това е чрез добавяне на растения. Направете си градина в града. Инвестирайте в някои саксийни дървета, или пък вложете усилия в мини зеленчукова градина.

Източник: www.homedit.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.