Когато се заговори за градински саксии, хората започват да предлагат разнообразни артистични решения и да ги създават реално. Такъв е и случаят с невероятните градински саксии направени от различни хора; гледайки снимките на тези впечатляващи рещения за дома и двора, Вие може да си „откраднете” някоя и да я приложите във Вашата градина, за да я направите по-свежа и приветлива.
И така мотото, което обединява всички тези невероятно красиви дизайни е: „Нека нито една саксия да не остане празна, без цвете в нея!” Завладяващо, нали!
Следните градински сетове са направени от рециклирани материали и вещи, които се намират лесно във всеки един дом; били те стари гуми на кола, детски дървени вагончета, чайници и чаши за чай, винени чаши, стари маси и столове, инструменти за градината, каквото се сетите – всички те могат да бъдат повторно използвани и превърнати в нещо истински красиво, което, от своя страна, да зарадва очите Ви и да озари Вашия природен кът в задния Ви двор.
Например, един цветен чайник със чаши за чай могат да се превърнат в превъзходни градински саксии и да направят задният Ви двор да изглежда като приказната страна, в която Алиса всеки момент ще попадне.
Carol-AnnContainers600
Старите гуми, боядисани в ярки цветове, са перфектният начин да украсите градината си, а и да осигурите достатъчно място на любимите си цветя, храсти или бонзаи да растат на воля и да Ви радват. Какъв по-добър начин да освежите пространството около дома си от това да боядисате всяка гума в различен цвят, така че една разноцветна и красива дъга да премени къщата Ви.
Lindatireplanters600
Ако обиколите близките гаражни разпродажби може да откриете стари или повредени дървени детски вагончета, които да превърнете в перфектните големи градински саксии; ако, например, ги поставите в редица едно зад друго на алеята пред къщата ще превърнете дома си в най-уникалното и яко място в целия квартал и то, ей така, за жълти стотинки!
Lindaredwagonplanters600
Големите винени чаши също стават за интересни градински саксии; може да поставите артистична декорация на градинската маса, на первазите или пред входната си врата.
CarolAnnContainers600
Придайте на старите си дървени столове свеж изглед като ги боядисате в разнообразни цветове и засадите в тях любимите си растения; по този начин не само ще запазите автентичната атмосфера от, например, дома на баба Ви, но и ще имате просторно място за разнообразни видове цветя и декоративни храсти.


Източник: http://empressofdirt.net/more-fabulous-garden-container-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.