В публикацията, ще ви предложим вариянти за великденска декорация на дома! Знаем, че „чуденките“ започват с наближаването на празника, ососбено ако очаквате гости.

Искаме да ви дадем малко вдъхновение, за да се радвате на уютна обстановка у дома.

Традиционните векиднески яйца, тази година са в много вариянти- боядисани, рисувани, апликирани, дори натурални.

Декорацията за Великден, е вълнуващ момент за цялото семейство, особено, когато имате план. Съветваме ви ако искате да включите децата, да изберете тема, цветове и апликация предвърително, за да избегнете шумният хаос и суматоха.

Има много вариянти за декорация на яйца, в които децата могат да участват.

Могат да лепят апликации, да рисуват по тях или да изработят яйца от хартия.

Великденското дърво, е набираща популярност алтернатива на коледното такова. Разбира се, под него децата намират великденски лакомства- шоколадови яйца, традиционни сладкиши, а защо не и дребни подаръчета.

Великденската трапеза, е другият важен елемент от семейният празник.

Тук е важна презентацията, ярки цветове или приглушени, неутрални тонове. Трябва да изберете цветовата гама в която ще движите декора.

Ще добавите ли златни или сребърни акценти за разкош или ще декорирате в кънтри стил. Вторият вариант, предполага рустик детайли.

Популярни са гнездата от слама и свежи цветя, които служат за канапе, за да получите красиво презантирани яйца като център на масата.

Така нареченият „рънър“ за маса, който е практически декоративна допълнителна покривка, може да носи великденски десен- зайчета, флорални мотиви…всичко с пролетен дух, ще е чудесно допълнение.

Една от любимите ни цветни теми са нежните бонбонени нюанси на розово, виолетово, синьо и жълто.

Друг чудесен начин да презентирате великденските яйца, е да ги наредите в голяма стъкленица или декоративен стъклен буркан. Погрижете се да сложите зеленина, може и фейк, на дъното, за да ги предпазите от спукване. После допълнете декорацията с каквото желаете- пиленца, цветя, панделки или зайчета.

Каквото и да изберете, не оставяйте дома си без празнична нотка в декора на Великден!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.