Ако има стая в дома ви, която наистина да отразява вашия вкус и стил и ви заобикаля в един свят на комфорт, то това е спалнята. Това е вашето лично светилище, което ви позволява да си починете, да възстановите сили, дори да се самовглъбите и често това е стаята, в която много от нас прекарват голяма част от времето си у дома! И с всяка изминала година, изглежда, собствениците на жилища по цялата планета клонят все повече и повече към идеята за създаване на усамотен и удобен личен център, когато става въпрос за проектиране и декориране техните спални. Нека да разгледаме най-добрите тенденции, които ще оформят интериорът на спалните в следващите месеци.

Интериорът на вашата спалня трябва да съчетава това, което е на мода в момента с неостарващите тенденции – като всички те трябва се вписват в личния ви стил и общата тема на вашата спалня. Докато тенденциите често могат да определят някои от най-дребните детайли в стаята, приемете само това, което абсолютно обичате, когато въвеждате значителни промени. В края на деня, всичко е колкото въпрос на комфорт, толкова и въпрос на стил и модерна атмосфера.

Нека да е семпло. По скандинавски.

Ако искате бързо да преобразите стила във вашата спалня, то  2016 г. е добър момент да помислите за използването на идеи от скандинавския интериорен дизайн – аксесоари, нощни шкафчета и дори приказни рамки за легло в момента са на върха на класацията. Това е един стил, който ще ви помогне в създаването на по-организирана спалня. Използвайте юанси като сив, бяло, топли дървени акценти, напоени с потоп от естествена светлина! Наистина успокояващ стил.

 

 

тенденции за спалнята
Design: Reed Design Group

тенденции за спалнята

Използвайте рециклирано дърво.

Тези зашеметяващи акцентни стени безпроблемно се сливат с всеки стил спалня, и дори можете да разширите използването на регенериран дървен материал в спалнята – за легло или нощни шкафчета.

тенденции за спалнята
Design: Groundswell Design Group
тенденции за спалнята
Design: Mindful Designs, Inc.

Персонализирайте таблата на леглото

Проявете творчество и направете таблата на спалнята си удобна, но и уникална.

тенденции за спалнята
Going Home To Roost / Bonnie Forkner
тенденции за спалнята
Design: Simone Alisa
тенденции за спалнята
Design: Robin Pelissier Interior Design & Robin’s Nest

Заложете на стилен тапет

Заложете на цветове и контраст. Ако винаги сте искали да изпробвате тапети в спалнята, тази пролет е идеалното време, за да започнете.

тенденции за спалнята
Design: Fiddlehead Design Group

Създайте дом в рамките на вашия дом

Модерната родителска спалня не е просто място, където да се завиеш и да поспиш. Тя е „дом в дома“, който предлага почти всичко, което трябва, без да се налага да се подвизава отвъд пределите на помещението! Някои може да искат да съчетаят домашния офис със спалнята, докато други се нуждаят от само едно малко бюро заедно с луксозна вана и телевизор, монтиран на стената, за да се създаде бягство у дома. Можете да изберете да добавите един малък домашен бар, за да се уверите, че следващияя уикенд ще почувствате пълноценен отдих с качествено време за само самите вас.

тенденции за спалнята
Design: ZAK Architecture

тенденции за спалнята

тенденции за спалнята
Design: West Chin Architects & Interior Designers

Източник: www.decoist.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.