Коледното дърво, е може би… най-любимата част от коледа за много от нас! Всички ние, вманиячени в коледната декорация, нямаме търпение да отрупаме великолепно коледното дърво!

Ако искате да научите последните тенденции за коледна декорация, сте на вярното място!

Дървени мъниста

Натуралните, естествени елементи са ключови в декора тази година. Ако сте на „лов“ за минималистична украса, дървените мъниста са отличен избор.

Сложете коледното дърво на необичайно място!

Всекидневната, е някак естествен избор за елхата, но много декоратори-ентусиасти избират нестандартни места, на които да поставят втора. Семпло коледно дърво с минималистична украса, може да посрещне гостите с усмивка в антрето!

Коледна декорация с дълъг живот.

Изборът на сезонна декорация трябва да е разумен. Съобразете коледната украса с декора на дома, така тя винаги ще е в тон с домашната атмосфера. Винаги можете да добавите допълнителни елемнти с кратък живот- резени сушен портокал, пръчки канела, бисквитки и бонбони.

Реалистично коледно дърво.

Тази година, много хора избират натурално изглеждащо коледно дърво. Ако не сте фен на засаждането на елхичка слад празника и опазването и жива, вземете си изкуствена!

Чисто бяло коледно дърво!

Бялото, е предпочитан цвят, защото напомня за така желания снежен пейзаж навън. Бялото дърво, ще предизвика фантазията ви с декорацията си!

Плетена основа.

Винаги се чудим как да покрием поставката на коледното дърво. Сега има приятно естетическо решение, което се налага като тренд- плетената кошница. Покрийте основата на елхата с ратанова кошница, която разбира се трябва да пожертвате в името на Коледа, и решете един от досадните коледни проблеми.

Златно и бронз!

Друг популярен избор е съчетанието от орнаменти в златно и бронз с тъмни панделки. Тази декорация, ще придаде на Коледа модерен и доста шикозен вид.

Източник:https://www.decoist.com/christmas-tree-trends/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.