Коледната украса не е по вкуса на всеки. Тя е пищна, крещяща, винаги в червено и бяло…понякога се отегчаваме от нея. А и когато Коледа отмине, все още, ще сме в разгара на зимната приказка. Как да декорираме със зимна, а не задължителната коледна украса, е въпрос на който ще се опитаме да отговорим.

В тази публикация, сме приготвили декор, подходящ за месеците преди и след Коледа.

Фокусирайте се върху топлината и уюта. Създайте комбинация от зелени и топли, земни цветове!

Една прекрасна идея, е да използвате стари глинени съдове, в които да аранжирате борови клонки, шишарки и няколко ярко червени нара, например!

Друг вариант на семпла зимна декорация, би бил да опростите вече готова коледна украса. Зелени венци, камбанки, семпли гирлянди, ще ви донесат онази уютна зимна атмосфера.

Ако имате камина, декорирайте я подобаващо! Изберете хубава кошница за дърва, сложете богат гирлянд от борва и лаврова зеленина, окачете няколко красиви плетени чорапчета за подаръци.

Коледните светлинки, могат да бъдат заменени от свещи със специален зимен аромат.

Ако сте решили да окачите зимен венец, не забравяйте колко добре се допълва от каре. Този десен, носи топлина и много уют, независимо от цветовете в които е решен!

Фокусирайте се върху природата, ако желаете неутрална зимна украса. Направете ароматни естествени низове от сушен портокал, оцветете шишарки в златисто или сребристо, направете коледната звезда, центъра на декорацията.

Добавете декоративни възглавнички със зимна тема за принт. Можете да ги комбинирате с топли одеяла или плетени наметки.

Скулптурите на еленчета в съчетание с някакъв зимен артуърк, биха допринесли за зимното усещане.

Фалшивият сняг, би ви помогнал да украсите прозорците с малко усилия и по доста ефектен начин.

Зимната декорация на дома, трябва да пази духа на сезона и празниците, но не непременно да говори за Коледа. Може да имате коледна декорация с минимална употреба на познатите символи и акценти.

Източник: https://www.bhg.com/decorating/seasonal/winter/diy-winter-decorating-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.