Днес ви представяме едно различно обзавеждане за градината. Обикновено, ние се стараем най-много за интериора. Избираме всяка мебел или детайл много внимателно. А на двора слагаме най-евтините или не чак толкова хубави мебели. Пластмасови столове, стари маси… Но защо не направим двора си по-красив и уютен. Все пак, той също е част от дома ни и е хубаво да го третираме както вътрешната част. Избирайки качествени, красиви мебели, ще създадем съвсем различна обстановка и така, ще се наслаждаваме на всяка минута прекарана на двора.
Говорейки за качествени мебели, ви представяме Kettal Maia Rope Furniture Collection.
Тази колекция мебели е направена от ръчно сплетени въжета и крака от тик. Благодарение на използваните материали, мебелите са много леки и елегантни. Различните мебели от колекцията с компоненти направени от тиково дърво или алуминий. Използван е специфичен материал- ръчно сплетени въжета направени от висококачествена прежда. Прекрасната колекция може да се използва както за двора, така и за вътрешно обзавеждане.
Освен типичните столове за хранене, колекцията включва и висящи столове- тип люлка. Има също класически фотьойл. Те се предлагат в два цвята- тъмно сиво и бяло. Да, бялото се цапа по-лесно и изисква повече поддръжка, но пък е толкова елегантно и придава изтънченост. То е чудесен избор, особено за маса и столове за хранене. На снимките можете да видите чудесен кът за сядане, включващ малък диван, фотьойл и люлка. Комплектът включва пухкави възглавници, за още по-голямо удобство.

3-kettal
Столът Egg Swing(Люлеещото се яйце) е като завръщане към миналото с артистичния си дизайн.

6-kettal
Освен люлката колекцията предлага и друго интересно решение за къта за почивка на двора- шезлонг в комплект с малка табуретка, на която да си опънете краката.
Kettal Maia Rope Furniture Collection е чудесен избор за тези от вас, които искат да обзаведат двора си със стил. Тази колекция е не само качествена, направена от интересни материали, но също и с много оригинален дизайн. Имате ли я, със сигурност всички ваши гости ще бъдат впечатлени, а вие ще се наслаждавате много повече на времето прекарано на двора, независимо дали правите барбекю, четете книга или просто пиете сутрешното си кафе!


Източник: http://homedesignlover.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.