Включете на пета космическа скорост, защото декора на тези супер цветни спални, ще ви отведе на пътешествие! Ярки цветове! Защото има много повече отвъд Сканди, монохром и минимализъм.

Въпреки, популярността на по-дискретни, неутрални тонове в съвременния дизайн, ярките цветове са винаги актуални и дизайнерите не го забравят.

Енергията и настроението, което дават ярките цветове са незаменими. Ако веднъж се престрашите да експериментирате с любимите си ярки тонове, ще откриете радостта от тях.

Стиловете, които обичат ярки нюанси са Бохо, Шаби-шик, Мид-сенчъри модърн, Ретро и всякакви смесици помежду им.

Спалнята, е пространство за разпускане и релаксация, така че неутралните цветове винаги присъстват в една или друга степен. Декорът, може да е базиран на тях, но да съдържа множество ярки акценти.

Създайте стени-акцент в ярък нюанс или използвайте смел цвят, за да преразпределите пространството.

Мебелите, също могат да внесат слънчево настроение в спалнята. Някои от тях могат да бъдат решени в ярък цвят, дори в цветна опозиция.

За да внесете настроение в спалнята, използвайте тапет с флорален мотив в ярки цветове или драперия за стена.

Може да организирате стенна галерия, която да подсили ефекта от стената акцент в спалнята.

Висящите цветя, могат да допълнят усещането за свежест и да създадат контраст.

Понеже говорим за декора на спалнята, няма как да прпуснем спалното бельо. Само то, в ярък цвят или с ярък десен, може да бъде доста категоричен акцент в спалнята. Не пренебрегвайте силата на завивки в сочен цитрусов цвят, наситено винено червено или изумрудени нюанси.

Не на последно място, трябва да споменем дребните детайли- декоративни възглавнички и малки пътеки. Те, могат да допълнят отлично цветната тема на спалнята, да я променят или да добвят още малко чар.

Ако сте любител на цветовете, не се заключвайте в минимализма като тенденция, а следвайте себе си! Декорирайте спалнята в цветове!

Източник:https://www.shelterness.com/colorful-bedroom-decor-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.