Какъв де е декорът в будоара ни?

Повечето от нас имат ритуали за лице и коса, но ако сте от дамите, които обичат да се гримират, навярно имате нужда от идеалното място за перфектният грим! Дами, къде се гримирате?

Ако ви е писнало да залягате около мивката в банята или да се гримирате в полумрак, ето нашите неустоими предложения за ваш собствен будоар!

Представете си, ваш собствен кът, където да разрешете коси, да се огледате, да се насладите на всички онези „женски“ глезотии и удоволствия!

Обикновено, кътът в който се гримирате или будоара- което малко по-старомодното му название, продължава стила на стаята в която се намира.

Много дами, обичат да провеждат разкрасителните си ритуали в спалнята. Първото и последно помещение в което се намирате реди и след сън. Ако гримирането е в утрешната ви рутина, това е разумен избор.

Нали не се гримирате на тъмно?

Ако разполагате с голяма гардеробна, в която се влиза, може да използвате нея. Тя обаче, вероятно ще разчита на изкуствена светлина, а гримирането изисква добра светлина, така че трябва да се осветите отлично.

За да направите будоара отличителен, обособете го някак. Сложете флорален тапет на стената или внесете малко повече разкош с огледало в позлатена рамка, може би настолна лампа или любими цветя наоколо.

Важно е да изберете удобен стол или табуретка, за да се насладите на преживяването пред огледалото.

Кътът за гримиране и красота може да изглежда по ред начини и да преплита стилове. Предпочитани са някои винтидж елементи, които внасят романтика в излъчвнето като воали, абажури, пера и прочие.

Всякакви светлинни завеси, портрети и накити и украшения, по начало са неразделна част от будоара на една дама.

Това е вашия кът, където да помете дълбоко въздух и да релаксирате…или пък не, трескаво да експериментирате преди среща, мястото където да си направите селфи с „онова толкова яко ново червило“ или да свалите размазаната спирала след малко момичешки сълзи…вашето място!

Източник: https://www.shelterness.com/coolest-makeup-nooks/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.