За малките апартаменти могат да приложат големи и умни идеи, за да се превърнат в страхотни места за живеене. Ако изпълните някои от най-хитрите идеи, които ще видите на снимките по-долу, вашият малък апартамент ще разполага с всички функции, които имат големите апартаменти. Тези малки апартаменти са пълни с богати цветове. Може да започнете визуализирате своят мечтан дизайн и да се вдъхновите като разгледате тези идеи за малки апартаменти.

малък апартамент 11

Приятели, превъртете надолу и нека да разгледаме тези страхотни идеи за малки апартаменти, в които ще се влюбите. Въпреки че са малки, те имат достатъчно място, където можете да потърсите и приложите интелигентно решение за всички ваши проблеми. Всички проекти, които можете да видите са супер малки пространства със свои собствен стил, но резултатите са еднакво красиви. Има един трик, който може да направи вашия малък апартамент да изглежда по-голям. Поставете огледала и пространството ще се увеличи двойно по дължина.

малък апартамент 10

Всеки ъгъл на който и да е малък апартамент може да бъдат взет като предимство. Просто добавите цвят, картини, графично изкуство и цветни аранжировки за да засилите чувството на комфорт, а и по този начин ще персонализирате пространството. Така по никакъв начин няма да изпитате клаустрофобия!

малък апартамент 4

малък апартамент 12

Ако искате вашият апартамент да изглежда по-голям, трябва да боядисате стена в яркък цвят. Също така можете да използвате някои мултифункционални мебели.

малък апартамент 6

малък апартамент 15

Голямото легло може да заема много място, така че да се намали размерът му е умно решение. А останалата част от пространството можете да запълните с други полезни мебели. Просто намерете любимия си дизайн и го копирайте. Направете вашия апартамент като уютно, така и функционално място, доколкото е възможно.

малък апартамент 16

малък апартамент 13

Пуснете естествената дневна светлина вътре! Тя ще озари стаята и ще стане визуално по-голяма! Забравете за тежките пердета в мрачни цветове.

малък апартамент 14

малък апартамент 5

Малките места носят огромно вдъхновение. Те не трябва да бъдат скучни. Нещо повече, те са много по-интересни, отколкото големите пространства, защото всеки ъгъл може да предложи нещо по-различно.

Източник: www.topdreamer.com

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.