Модерните и стилни кухненски плотове са брилянтен начин за подобряване на интериора в това така важно помещение. Те приковават погледа и са изключително красиви; със сигурност правят кухнята Ви иновативна и уникална. Също така Ви позволяват да добавите креативна декорация и цветно осветление, което да предаде свежест и оригиналност на интериорния дизайн на мястото.
1. „Морско стъкло”
Този уникален плот е сякаш направен от голям къс стъкло изхвърлено от морските или океански вълни. Всички знаете как парчета стъкло попаднали в морската вода с времето се заоблят и придобиват вида на скъпоценни камъни. Този изключителен плот от ефектно матирано стъкло е едновременно изключително здрав и издържлив, поради дебелината на материала, но и истински красив и удобен за приготвяне на любими гозби.

Морско стъкло
Морско стъкло

2. Обособен плот
Този стилен стъклен плот е уникален, защото той не заема много място; можете да го прикрепите в края на кухненската мивка, така че да Ви е достатъчно удобно да приготвяте храната върху него. Той е изработен от красиво дебело стъкло в матово кремав цвят и пасва на всеки кухненски интериор, независимо дали преобладаващите цветове са ярки, пастелни или тъмни.

Обособен плот

3. Свързващ кухненски плот
Този красив стъклен кухненски плот има овална форма, понеже може да се монтира като свързващ елемент между два кухненски модула. Цветовете върху прозрачната повърхност са тъмни преливащи се линии, като следи от четката на художник-импресионист. Плотът е изключително оригинален и придава артистична нотка на целия кухненски интериор.

Свързващ кухненски плот

4. Осветен спускащ се плот
Този осветен стъклен плот и изключително красив в минималистичен стил; изглежда като спускащ се водопад, понеже плота и подпорната основа са направени от един и същ материал – дебело матирано стъкло; в другият си край, посредством малки метални крачета плотът се прикрепя кум друг кухненски модул и прави плавен преход между дървените шкафове и светещото стъкло – кухнята Ви се превръща в модерно и удобно място за приготвяне на гурме ястия.

Осветен спускащ се плот
Осветен спускащ се плот


Източник: http://www.architecturendesign.net/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.