Кое дете не обича да получава лакомства за Великден? Едва ли има такова! Днешните сладки изкушения, ще станат любими на големи и малки! Децата, ще полудеят по курабииките и сладките яйца, които ще ви покажем!

Сладки, пълни с крем и обвити във фондан, тези веган бонбони ще ви пленят! Пълнежът е от пасиран банан, кондензирано мляко и сладко от кайсии. Докато той стяга във фризера, вие топите шоколад, после потапяте всяко яйце в него, охлаждате отново и се опитайте да ги опазите!

Друг чуден здравословен вариант са хрупкавите яйца от бадемов тахан, банан и шоколад!

Марципановите великденски яйца са истинско изкушение! Оцветете ги с боя за сладки и ще получите най-нежните на вкус бонбни!

Шоколадовите курабии с уиски са лакомство за по-големите! Традиционното тесто за курабии става неузнаваемо с малко натурално какао на прах и капачка уиски или ром!

Шоколадови яйца с пълнеж от кокосово мляко и манго! Тези бонбони са изнендаващо лесни за направа- само 3 продукта и учудващо вкусни! Забъркайте смес от кокосово масло, кокосово мляко и едно манго в блендера. Охладете сместа, и потопете всяко оформено яйце в разтопен шоколад!

Забъркайте децата в приготовленията с курабии от моркови! Звучи странно, но почакайте да ги опитате! Пюре от моркови, което лесно приготвяте сами, яйца,овесени ядки, сушени плодове и ядки, канела- отиват в блендера. Размесвате, оформяте, печете. Децата могат да помогнат с декорацията на сладкишите с бял и черен шоколад!

С помощта на манго, сладко от кайсии и кокосова основа, можете буквално да пресъздадете вида на варено яйце!

Шоколадови яйца с пълнеж от тесто за бисквитки звучи доста пленително! И е мега лесно за направа. Забърквате си любимото тесто за бисквитки (нашето включва нутела) и пълните готови, купешки шоколадови яйца. Не е нужно да плескате, замразявате и овалвате, просто счупете единият връх на яйцето и напълнете с помощта на кафяна лъжичка!

Тези сладкиши, ще задоволят желанията и на най-сериозните любители на сладко! 

Източник: https://www.shelterness.com/sweet-diy-easter-eggs/            

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.