В продължение на няколко поредни публикации ще разгледаме идеи за скандинавска ексцентричност в интериорите на малки жилищни пространства.

скандинавска ексцентричност

Купуването на първия ви дом може да е трудна работа. Намирането на добра локация, удобства и пространството, в което искате да живеете – във всичко това се крият редица трудности. Създаването и декорирането на интериора е по-различно. Как можете да намерите най-лесния и ефективен начин да направите вашето малко пространство да блести?

скандинавска ексцентричност

Тези примери в скандинавски дизайн ще ви покажат как да извлечете максимума от вашия дом, без значение от неговата площ. В тези домове наблюдаваме комбинация от дърво, тухли, текстил и колорит, които превръщат жилищното пространство в красив и функционален дом. Вземете тези оригинални и удивителни, неспазващи условностите, вдъхновения!

скандинавска ексцентричност

Първият проект се намира във Варшава, Полша и е резположен само на 30 кв.м. Използвани са мебели от ИКЕА – съвременен и светъл, макар и облечена в сиви стени, Изобилие от растения, редица от приказни светлини и функционална скандинавска библиотека – това пространство диша с лекота.

скандинавска ексцентричностскандинавска ексцентричностскандинавска ексцентричностскандинавска ексцентричност

Очаквайте втора част по темата “скандинавска ексцентричност в интериора” , в която ще разгледаме дизайна на една студентска квартира.

Източник

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.