След като определите стила на шкафовете в кухнята, може да се спрете и на определен цвят. Все пак, обаче, определянето на цвета е доста коварно, защото трябва да разбираме добре влиянието на цветовете върху чувствата и мислите на човек. Ярките цветове придават чувство на щастие, свежест и елегантност, докато по-неутралните тонове са и по-топли, меки и също така елегантни.
Тази статия е за сивите кухненски шкафове като впечатляващо интериорно решение за дизайна на кухнята, което означава, че преобладаващият цвят ще е сивото. Сивото дава същата дълбочина като истинските неутрални тонове. Неговата енергия придава топлина, емоция и успокоение. Хората, които търсят спокойствието в живота си, трябва да изберат сивото за основен цвят на своята кухня.

Grey-Kitchen-Cabinets-are-great-with-a-nice-glass-doors-and-beautiful-600x795
Всъщност сивите шкафове за кухня са наистина яки. Цветовата комбинация може да варира от тъмно до светло сиво. Може да боядисате в различни нюанси на сивото шкафовете, бюфета, централния кухненски остров, а защо не и стените. Ако сте добри в комбинирането на цветове, може да изберете и най-подходящите за Вас нюанси, които да комбинирате със сивото във Вашите кухненски шкафове. Ако изберете тъмно сиво за стените, тогава комбинирайте с много светли сиви шкафове, нека същия оттенък присъства и в централния кухненски остров. По този начин ще пресъздадете чувството на елегантност, топлина и красота, които споменахме по-горе. Може да комбинирате повече от два цвята, например, тъмните сиви стени ще се съчетаят добре с кухненски шкафове в бяло или съвсем бледо сиво; изберете същия цвят за бюфета; докато столовете, централният кухненски остров и мивката могат да са в светло зелено. Ако се притеснявате да експериментирате с толкова дръзки и тъмни тонове за стените, можете да боядисате тях в бяло или съвсем светло сиво и да обърнете нещата.
Хубаво е също да изберете сиви лампи или полилей; но не се увличайте, и не избирайте крушки излъчващи сива светлина – това вече ще е прекалено.
Накрая, сивите шкафове за кухнята определено ще разчупят пространството и ще внесат нотка на оригиналност и уникална красота в дома Ви.

Grey-Kitchen-Cabinets-Kitchen-decor-kitchen-which-has-four-seats-that-lined-600x407

 

Grey-Kitchen-Cabinets-kitchen-decor-that-has-a-gray-chair-600x837

 

Grey-Kitchen-Cabinets-kitchen-decor-that-has-a-table-full-of-food.-glasses-filled-with-beverages-600x455


Източник: http://www.homedecorators.me/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.