Апартамента се намира в гр. София и е на площ 45 кв. м. Състоящ се от дневна обединена с кухня, спалня, антре и баня. Проекта е на Моми Студио с дизайнер Антония Саранеделчева.
Проектиран е за млада жена, която води динамичен начин на живот. Заданието на собственичката към студиото е жилището да има съвременнен облик, но с характерно излъчване.
Т.к стаите са малки, решението на дизайнерката е да постигне това чрез цветни акценти в мебелите и текстила.
В дневната зона решението е стените и кухненските мебели да са в неутрални цветове, които оптически да разширят пространството. Заложено е на акценти в тв. композицията, трапезарните столове, фаянса м/у кухнеските шкафове и специално подбрания текстил на декоративните възглавници. Друг характерен елемент допълващ специфичното излъчване в това помещение са картините нарисувани специално за интериора от художничката Калина Тонева по идея на Моми Студио.
Решението в спалнята е с по индивидуално „будоарно“ излъчване. Тук акцента е съсредоточен върху стената зад таблата на леглото, постигнат чрез декорацията на тапетите. Лимонено жълтите нощни шкафчета и осветителните тела в същия нюанс над тях допълват характера на стаята.
Антрето повтаря един характерен елемент използван на няколко места в интериора, перфорирания МДФ, който тук закачливо е пренесн в панела със закачалки над шкафовете за обувки.

Източник: дизайнер Антония Саранеделчева

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира даден продукт/фирма. Нямаме информация дали продуктът се продава на пазара. За повече информация посетете сайта на производителя

1 COMMENT

  1. здравейте как мога да се свържа с дизайнера относно въпрос??

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.