Не всички одобряват тенденцията да се празнуват чуждоземни празници, но Хелоуийн е един от пищните такива и въпреки всичко, добива все по-голяма полпулярност извън родината си. Децата го обожават, не само заради традицията „Номер или лакомство?“. Специалните костюми- вечер в която те ще са приказни герой, кексчетата и тиквените фенери, цялата украса от паяжини и прилепи…всичко това прави Хелоуийн особено бляскав и специален купон! Всъщност това е повод и за възрастните да се позабавляват и превъплътят в различна роля!

Хелоуийн може да бъде стилен и страховит едновременно! Тези декорации го доказват. Цветовете в декора са лилаво, черно и бяло, а металните акценти му придават нужната строгост. Имаме воали и черни мини тикви.

Друга цветна комбинация е класическата- оранжево и черно, но дори класиката има модерен прочит тук.

Запасете се с балони! Балоните за Хелоуийн са разнообразни и можете да ги използвате по много начини. Например един герлянд от балони с няколко декоративни черни паяка, са чудеснен акцент за стена или за пространството над вратата.

Чудесна идея е, да си намерите помощна масичка на колелца. Тя се превръща в невероятен призрачен елемент с малко украса- няколко фенера, задължителните паяци и мрежи. Освен това е супер функционален избор за парти.

За всички дами, които искат да си спретнат една вещерска приятелска забава имаме по-бяскави предложения. Стрховитото и бляскавия разкош, вървят ръка за ръка. Цветовете тук са: златно, виолетово, черно и червено.

Снабдете се с няколко черни луксозни свещи, аранжирайте ги в разкошни златни или сребърни свещници и украсете с малк опера (тях можете да намерите в магазините за мъниста и бижута). Поднесете питиетата в специални колбички, за да напомнят на тайнствен елексир и се уверете, че имате изобилие от цветя в подходящи тонове. Хелоуийн може да бъде супер шик!

Използвайте основните елементи на призрачния празник, но не залагайте на стандартния „страшен“ декор, заменете го с тъмни цветове и загадъчно осветление!

Ще останете очаровани от резултата, а за повече тематични детайли разгледайте галерията ни!

 

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.