Има различни начини да направите Вашата трапезария все по-стилна и модерна. В случай, че сте боядисали стените и сте си набавили необходимите мебели, можете да обърнете внимание на по-малките елементи, като аксесоари, декоративни мебели и осветителни тела.
Освен това, можете да увеличите съвременния ефект на Вашата трапезария, като я обогатите с метални и стъклени предмети; можете да инсталирате различни скулптури или да окачите най-обичаните от Вас картини.

61-800x600
И все пак, ако искате да създадете някаква по- актуална, свежа, съвременна и освежаваща атмосфера можете да се отдадете на темата осветление за Вашата трапезария. Добре направената тухлена стена може да се превърне в най-важния акцент в стаята; нещо повече, можете допълнително да го обогатите като разположите няколко малки декоративни прожектори по цялата стена и така най-вероятно ще създадете смесица от средновековната атмосфера на замъците, преплетена с модерен минималистичен интериор. Резултатът ще бъде поразителен.

1
Освен това, Вашите гости ще бъдат възхитени от красивия полилей, който можете да инсталирате точно над красивата маса в трапезарията – прекрасните полилеи варират от винтидж и класически до модерни и дори футуристични, като по този начин е само въпрос на вкус да изберете този, който отговаря на атмосферата на мястото като цяло.

22-800x532
И все пак, можете да направите впечатление на семейството и приятелите си чрез позициониране на малки лапички подобни на свещи по стъпалата на стълбата, водеща до втория етаж; ако стълбището се вижда директно от трапезарията, то това е доста добър начин да обогатите пространството със светлина, за да постигнете наистина романтична и, в същото време, безгрижна атмосфера на спокойствие.

41-800x532
За да обобщим, Вашата трапезария се нуждае от Вашите иновативни идеи, така че да я направите свое собствен лично пространство; процесът може да бъде улеснен, като изберете подходящите аксесоари, мебели и не на последно място, перфектното декоративно осветление за всяко място и зона от трапезарията.


Източник: http://beautyharmonylife.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.