Вашата градина е мястото, което хората забелязват първо при пристигането си у Вас, затова, без значение от сезона тя трябва да изглежда приятно и привлекателно. Дори можете да добавите малко повече чар и мистерия към атмосферата на градина си, като използвате саксии и контейнери, които вече имате в дома си, но не са използвани от доста време; именно те биха могли да попаднат в категорията безполезни неща, но всъщност можем да ги върнем обратно в употреба като ги превърнем в ценни контейнери за градинските растения.
На първо място, можете да използвате големите счупени скасии като сътворите миниатюрни градинки в тях; бихте могли просто да изкорените голямото растение, което някога сте отглеждали във вече счупената саксия, да го посадите на друго място и да използвате парчетата от счупената саксия, за да създадете малки стъпала, водещи към вашата миниатюрна градина, пълна с малки кактуси, цветя или други растения.

2225859-987fd3804b1f0467b5f5bbaf21342f70
На второ място, бихте могли да потърсите старо пале в гаража си и да го използвате за основа за Вашите малки саксии, пълни с различни ароматни билки; просто прикрепете палето към външната страна на вашата кухненска стена и монтирайте различни малки саксии, пълни с любимите си билки, които най-често използвате по време на готвене Вашите невероятни ястия; По този начин те ще бъдат на една ръка разстояние всеки път, когато трябва да изберете няколко от тях, така че да се сложите в соса или супата, които приготвяте.

b-90738_6545ac868b
Като трето предложение, можете да рециклирате старите бъчви; изрежете парчета от тях и направете няколко по-малки саксии, не забравяйте да оставите основата цяла, тъй като тя ще Ви послужи като под за Вашата мини-тематична градина. Изберете един и същ вид цветя в различни цветове и ги посадете в различните малки саксии, които сте направили. По този начин Вашата градина ще бъде зашеметяваща, тъй като ще се състои от множество малки мини-градинки, в които има много цвят и природна енергия.

DIY-Garden-Pots-7
Накрая, но не на последно място, може да рециклирате и старите си обувки, които вече не носите, но с които още не можете да се разделите. Вместо да ги изхвърляте, можете да ги превърнете в хубави саксии за цветя; можете да засадите малки кактуси или други видове цветя, които цъфтят доста често, така че любимите Ви обувки да заживеят втори живот, още по-красиви и по-ярки от преди.

flor-14-800x638

Gardening-Flower-Pots-Decoration-Ideas-with-shoes


Източник: http://beautyharmonylife.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.