Използването на модулни системи се очерта като нов подход в дизайна на банята. Светът на баните търпи големи промени като композиции стават далеч по-луксозни и просторни, черпейки вдъхновение от условията и стилът, които имат спа-центровете. Това е причината, поради която идеи като “живеене в банята” са едни от най-горещите тенденции в дизайна през този сезон и се очаква да имат власт за години напред.

модулни системи

модулни системимодулни системи

Имайки предвид тенденциите, които се очертаха на Salone del Mobile 2016 – Италианското изложение за интериорен дизайн, можем да гарантираме, че тези брилянтни композиции са не само красиви, но и актуални.

Ремонтът на банята обикновено е един от най-скъпите. Пространството, запълнено с много функции, уреди и приспособления го прави трудно за работа място. Амортизацията на банята в сравнение с другите помещения на един апартамент е доста по-бавна и това от своя страна налага използването на по-скъпи и по-качествени материали, защото интервалът между ремонтите на баня са от поне 10 години. Ето защо Ви съветваме да не правите компромиси със закупуването на материали и обзавеждане на банята.

модулни системимодулни системи

Използвайте интелигентна серия от модулни рафтове, открити лавици и шкафове за да създадете банята на мечтите си.

модулни системимодулни системи

Обичаме факта, че банята изглежда като продължение на останалата част от съвременния дом. Тези приказни композиции от Inda предлагат чудесна отправна точка за реновирането на вашата баня, както и перфектно вдъхновение!

bathroom-modular-system-progetto-by-indacreate-your-own-dream-bathroom-with-progetto-from-inda

модулни системиcontemporary-sink-and-floating-vanity-design-by-inda

Модулната система Progetto ви позволява да създадете цялостни решения за декорация на баня, като следвате модулен подход в дизайна, динамичен и интуитивен, насочен към удовлетворяване на съвременните начини на живот.

Източник: http://www.decoist.com/modular-bathroom-design-inda/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.