Представете си следното: Пред вас е откритият път, чист въздух, безброй възможности, приключения зад всеки ъгъл и всичко, от което имате нужда е точно зад гърба на шофьора! Това е движещата сила на тези обитатели на ван-бунгало или мини къща-ван!

Общността на тези алтернативно живеещи хора, изповядва философията за свободен ивот на колела. В днешната статия, решихме да ви запознаем с някой от най-вайръл инстаграм акаунти, на обитателите на ванове!

https://vanclan.co/is-living-in-a-van-legal/

Може да решите и вие да пробвате живота на колела, защо не? Не бива да оставате с впечатлението, че говорим за хора без постоянна работа и ангажименти. Всъщност, те са представители на една от най-заетите групи работещи в модерният свят. Просто, заетостта им не зависи от постоянен адрес и могат да работят от разстояние!

Малкият реорганизиран ван, може да ви осигури всички удобства и да замести скъп кемпер.

По-сигурен от палатка и със сигурност с неповторим дух, пригоденият за живеене ван, става все по-популярен избор и то не само сред младите хора. Бомбастичните цени на жилищата, принуждават все повече хора да търсят алтернатива.

https://cheaper.outletsaleonline2021.com/category?name=vans%20converted%20into%20campers
https://www.parkedinparadise.com/camper-van-conversion-companies/

Пандемията и всички промени в съвременният свят ни карат да търсим все по-независими и самостойни начини на живот. Животът на колела, ще ви превърне в съвременни номади, но ще спечелите относителна финансова независимост.

Погрешно тълкуваме живота във преобразен ван, като живот на тясно. Всъщност всяка ваша спирка,е вашият двор. Представете си, колко живописен би бил живота ви.

Ако искате да живеете извън системата и статуквото, животът във ван може да се окаже естествен избор за вас. В днешно време цели семейства с домашните си любимци се радват на свободният начин на живот на съвременният номад!

Разгледайте колекцията ни от живописни ванове и преобразени бусове и си грабнете идея! Със сигурност може да прекарате лятото на колела, и да вкусите от този лайфстайл!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.