Това са няколко модерни студио апартаменти, в които ще се влюбите! Те разбира се имат своите предимства и недостатъци. Те са по джоба ви при плащането на сметки, топли са и са практични, но понеже са едно голямо пространство липсва уединение и място за всичките ви вещи. Ключовият момент при обзавеждането на такова място е да се съобразите с параметрите му и да му придадете стил. Целта е накрая да получите удобно, топло, малко и уютно местенце за живеене. А ето и нашите предложения!

Стилни студия
Всяко място може да бъде декорирано със стил, независимо от размера си, идеите, които ще ви помогнат да извлечете максимума от студиото си са многобройни. Призоваваме ви да обзаведете дома си, така че да го харесвате наистина, за да сте в хармония у дома. За всеки необвързан или за всяка новозадомила се двойка, студиото е перфектния избор и много добра инвестиция. Погледнете тези очарователни предложения. Преимуществото на студията е, че всъщност дават на обитателите си възможността да се възползват максимално от едно голямо пространство, обикновено с много светлина, тъй като често едната стена е изцяло в прозорци.

Имат и един доста сериозен недостатък, тъй като те напомнят индустриална постройка повече отколкото апартамент, пространството не е разчетено като жилищно. Тоест, нямате естествено предвидени места за основните помещения в един апартамент. Трябва да сте креативни при подбора на мебели и да проявите особена изобретателност, при складирането на вещите си и изобщо мястото за съхранение на това-онова. Можете да сложите цветни акценти, но ги комбинирайте със светли интериорни цветове.

Студия с декоративни прегради и стени
Вече отбелязахме, че уединението може да е проблем, така че можете да решите този проблем, чрез декоративна стена. Хората често предпочитат да разграничат спалнята от останалата част на студиото, но вижте няколко добри предложения.

Не забравяйте – светли цветове в избора на мебели и основни цветове, минимализъм и получавате студиото мечта или дома мечта!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.