Обикновено трапезарията е мястото където семейството и приятели се събират, за да споделят трапезата, да поговорят и да изградят заедно запомнящите се моменти в живота си. Именно поради тази причина, тази част от къщата или апартамента трябва да бъде едно приветливо и красиво място, което може да предразположи всеки да се отпусне, да хапне и сподели радостите и тревогите си с най-близките; стаята още трябва да е удобна и функционална.
Разбира се, в зависимост от Вашите предпочитания за стил и конкретната Ви идея, която държите в съзнанието си, има изключително сполучливи комбинации за интериорен дизайн на трапезарията.
Главните и съществени елементи на една модерна трапезария са материали като стъкло и хром. Може да изберете издължени или по-обемни полилеи, а защо не и да предизвикате въображението си като включите позлатен елемент в декора или посуда в цвят-злато. Една елегантна стъклена маса в центъра на Вашата модерна трапезария би я направила едновременно уютна и уникална; а ако добавите и бели кожени столове можете да бъдете сигурни, че членовете на семейството Ви, а и Вашите гости няма да искат да стават от тях. Може да добавите осветителни тела вградени в стените ( те може да се с различна големина и стил), а ако искате да фокусирате светлината изцяло върху трапезата си – използвайте добрия стар полилей, разбира се, в модерен стил или просто няколко осветителни тела, инсталирани в центъра на тавана; можете дори да разположите монохромни свещи из трапезарията, за по-драматичен изглед на пространството.
Потърсете вдъхновението в себе си и трапезарията Ви ще бъде истински красива и грабваща окото!


Източник: http://www.fantasticviewpoint.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.